Sfaturi utile pentru camerele de supraveghere pentru masina

0 Shares
0
0
0

Exista o camera auto speciala. Acesta trage 1440p HD si captureaza pana la 190 de metri pe timp de noapte, care este destul de mult pentru a recunoaste chipurile si numarul placutei de inmatriculare in timpul zilei.

In plus, aceasta supraveghere video a masinilor se poate deplasa 360˚, se inclina 90˚ si se mareste optic de 4 ori pentru a efectua o miscare  si pentru a efectua o auto-patrulare non-stop 24/7.

Este una dintre cele mai bune camere de supraveghere aflate acolo pentru a monitoriza vehiculul, usa din fata, zona mare de parcare, parcarea subterana, parcarea normala, garajul detasat sau parcarea apartamentului.

Pretul este de 249,99 USD, cu un pachet de caracteristici minunate, inclusiv vizualizarea in direct a aplicatiilor mobile gratuite / aplicatiilor desktop / browserelor, vizionarea pe timp de noapte, detectarea miscarii, zonarea miscarii, programul de miscare, alertele de miscare pentru telefoane, caracteristici avansate. Daca fi se pare un pret mare va recomandam camera auto DVR full HD ecran 2.7 inch.

Cea mai buna camera wireless pentru autovehicule – Reolink RLC-511W

RLC-511W este o masina de supraveghere fara fir wireless pentru automobile in aer liber, astfel incat sa nu aveti nevoie sa rulati un cablu de retea pentru a-l conecta pentru viziona la distanta sau pentru alerte de miscare.

Functioneaza minunat pentru a va tine ochii pe masinile parcate langa usi de garaj, parcare sau poarta imprejmuita in care ati avut probleme cu securitatea.

Aceasta camera video CCTV include 5MP clipuri video HD, 4 zoom optic, vizibilitate de noapte de pana la 100 de picioare, senzori de miscare, alerte de miscare, inregistrare pe carduri SD si vizualizare pe telefoane mobile.

Verificati inregistrarea video a lui Reolink RLC-411WS, prima generatie a lui Reolink RLC-511W, pentru a vedea cum functioneaza functia de zoom optic.

Pentru a obtine o imagine a fetelor de hoti care incearca sa sparga, sa vandalizeze sau sa va fure masinile parcate la aproximativ 20 pana la 30 de metri de casa, montati aparatul de supraveghere pe perete sau pe fereastra.

Reolink C1 Pro este o camera populara pentru monitorizarea masinilor, care poate fi folosita pentru a face fata ferestrelor care privesc pana la zonele de parcare dintr-un complex de apartamente, un balcon, o cale de acces sau cu vedere la masinile parcate pe alee sau pe marginea drumului pe timp de noapte.

Cele mai multe camere bune filmeaza 1440p HD, si permit o vizualizare decenta de noapte, in rampa sau la coborare, 2-way audio, detectare a miscarii si alerte la telefon sau e-mail, inregistrarea pe o cartela SD (evenimente de miscare de pana la 64 GB) si streaming live pe aplicatii sau calculatoare.

Asigurati-va ca aparatul nu este indreptat direct spre geamul de sticla pe timp de noapte, deoarece este posibil sa distorsioneze vederea datorita stralucirii IR.

Pentru proprietarii de case care cauta sistemul de camere CCTV pentru a ajuta la monitorizarea masinilor parcate si acasa non-stop, RLK-410B4 este un sistem de camere de supraveghere de acasa cel mai bine evaluat pentru acest scop.

0 Shares
You May Also Like