Mauritius – un colt de rai

0 Shares
0
0
0

Atunci cand doriti sa plecati intr-o vacanta de vis, cu siguranta puteti opta pentru un sejur Mauritius all inclusive, iar experientele de care veti avea parte vor fi de neuitat.

Va veti putea caza la Hotel One&Only Le Saint Geran 5*, iar de acolo veti putea pleca zi de zi in diferite aventuri de care va veti aduce aminte cu drag pentru tot restul vietii.

Experimentati peisajele, cultura si gastronomia din Mauritius pe un tur de 10 ore de vizitare a tarmului de sud. Vizitati Bois Cheri, rezervatia naturala La Vanille si complexul de zahar Saint Aubin si bucurati-va de privelisti uimitoare de la Gris Gris.

In cazul in care optati pentru aceasta modalitate de a petrece timpul in Mauritius, puteti trai experiente unice, cum ar fi:

  • Vedeti broaste testoase uriase si crocodili din Nil la La Vanille;
  • Gustati romul Sfantului Aubin;
  • Admirati o casa coloniala a unei foste plantatii de zahar;
  • Bucurati-va de vederi panoramice ale Oceanului Indian de la Gris Gris;
  • Bucurati-va de un pranz traditional mauritian de produse locale;
  • Explorati coasta de sud a insulei Savanne;
  • Vizitati fabrica Bois Cheri, cel mai mare producator de ceai din Mauritius;
  • Vizita casei coloniale de la Domaine des Aubineaux.

Ei bine, puteti sa va petreceti timpul si in alt fel in Mauritius, asa ca puteti trai si alte experiente unice, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Cautati delfinii salbatici in Oceanul Indian, ca un punct culminant al unei zile fabuloase in Mauritius. Inotati cu creaturile jucausilor in mediul lor natural si auziti despre diferitele tipuri pe care le puteti intalni pe parcurs. Capitanul dvs. va va spune despre obiceiurile lor si va va oferi indrumari pentru o calatorie durabila dupa ce ati urcat pe vas.

Apoi, mergeti la vulcanul latent al Trou aux Cerfs si obtineti vederi panoramice de 360 ​​de grade din partea de sus. Faceti o plimbare in jurul craterului la 600 de metri deasupra nivelului marii si obtineti priveliste o minunata asupra intregului Mauritius in zilele limpezi.

Apoi, puteti sa mergeti la Mare-aux-Vacoas pentru a vedea cel mai mare rezervor din Mauritius. Continuati drumetia pana la craterul lacului Grand Bassin (Ganga Talao) considerat sacru culturii hinduse.

Vizitati templele si sanctuarul si bucurati-va de linistea imprejurimilor voastre. Puteti vedea stauia inalta de 33 de metri Shiva (Mangal Mahadev) si puteti obtine o vedere panoramica la cel mai inalt templu. Cautati maimutele rezidente si alte animale salbatice in timp ce sunteti acolo.

Apoi, va puteti bucura de privelistile incredibile ale Cheilor Raului Negru si de experienta celui mai mare parc national din Mauritius. Acasa la numeroase flora si fauna endemica, situl de 6.754 de hectare ofera drumetii frumoase de diferite nivele de dificultate. Treceti prin parc la Plaine des Champagnes si opriti-va sa admirati cascada Alexandra.

In cele din urma, vizitati Chamarel pentru a descoperi miracolul geologic al dunelor de 7 culori. Obtineti o vedere la cascada Chamarel pentru a vedea cea mai faimoasa cascada de pe insula. Saluta testoasele gigante inainte de a pleca!

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…