Ce caracteristici conteaza atunci cand alegeti web hostingul?

Ce caracteristici conteaza atunci cand alegeti web hostingul?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care detineti o afacere, iar in mintea dvs. exista un singur gand, si anume promovarea afacerii online, este mai clar ca lumina zilei faptul ca aveti nevoie de un site al firmei.

Pentru a avea un site aveti nevoie de doua lucruri importante, si anume de un domeniu si de un pachet de web hosting, iar un click aici va poate fi de mare ajutor.

Numele de domeniu ar trebui sa il alegeti in functie de afacerea pe care o detineti. Ati putea opta pentru nume de domeniu, care sa fie exact denumirea firmei. In ceea ce priveste web hostingul, lucrurile stau putin mai diferit, pentru ca aici site-ul va trebui sa fie gazduit de catre un server.

In functie de tipul site-ului, dar si in functie de trafic veti putea opta pentru diferite pachete de web hosting. Exista in prezent o multime de agentii de web hosting pe piata care ofera aceleasi servicii, astfel incat este destul de dificil sa alegeti cea mai buna varianta. Tocmai de aceea, vom discuta in cele ce urmeaza despre acest aspect, pentru a face alegerea corecta.

Calitatea de gazduire este afectata de cativa factori care sunt importanti pentru a fi cantariti in timpul procesului de luare a deciziilor. Unele dintre cele mai importante includ:

Uptime garantie

Mentionam acest lucru pentru ca acesta este unul dintre cei mai importanti factori de luat in considerare, deci nu schimbati timpul de functionare. Orice agentie de web hosting care se respecta va va oferi una dintre cele mai bune garantii de uptime la 99,98%.

Timpul de incarcare

Timpul de incarcare este, de asemenea, foarte important. Studiile recente arata ca media atentiei a scazut de-a lungul anilor. Deci, daca site-ul dvs. are chiar o problema in acest sens si necesita mai mult timp decat este normal pentru a incarca o pagina, afacerea dvs. este moarta inainte de a incepe chiar. Pentru a va mentine in top si pentru ca vizitatorii sa nu va paraseasca site-ul, asigurati-va ca serviciul dvs. de gazduire are un timp de incarcare rapida.

Relatii Clientii

Aceasta este o caracteristica foarte importanta, pentru ca nu se stie niciodata cand poate aparea o defectiune. Este foarte important sa optati pentru serviciile de hosting ale unei agentii care va ofera suport tehnic la orice ora din zi sau din noapte, atunci cand aveti nevoie.

Locatie

Numarul de servere si locatie joaca un rol important in viteza incarcarii si serviciilor oferite de site. Evident, cu cat mai multe servere disponibile, cu atat serviciul este mai rapid, dar unde acele servere se gasesc in lume, acestea vor afecta si calitatea. Cautati servere in locatii importante de langa dvs., si nu va orientati spre servere din tari indepartate cum ar fi Marea Britanie, SUA sau Israel, pentru ca mai mult ca sigur veti avea surprize neplacute. Deci, este indicat sa va alegeti serverul in functie de locatia dvs.

Acestea sunt cateva detalii importante care va pot ajuta sa optati pentru cel mai bun pachet de gazduire web pentru site-ul dvs.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…