Tu unde iti repari masina?

Tu unde iti repari masina?

0 Shares
0
0
0

Tu unde iti repari masina?Cu totii suntem constienti de cat de importanta este o masina la casa omului. Cu totii stim ca folosim masina pentru a ne deplasa in atat de multe locuri, cand dorim.

Ei bine, trebuie insa ca fiecare proprietar auto, sa isi aleaga un service gsm unde sa isi repare masina la nevoie. De-asemenea, este foarte important ca proprietarii autoturismelor, sa aleaga cele mai bune service-uri auto pentru a-si duce masinile periodic la revizie.

Daca te afli si tu intr-o astfel de situatie, cu siguranta este important sa stii cum sa alegi cel mai bun service auto, pentru a-ti fuce masina la reparat. In cazul in care insa, tocmai ce ti-ai cumparat prima masina si nu stii ce service sa alegi, in randurile care urmeaza, vei descoperi cateva sfaturi utile pentru a alege cel mai potrivit service auto.

  1. Cere parerea persoanelor cunoscute

In mod evident cunosti mai multe persoane care au fost cu masinile in service in ultimul timp, iar acesta este un avantaj pentru tine. Este important sa le ceri informatii despre service-urile unde si-au dus masinile, pentru a afla daca sunt multumiti de calitatea serviciilor prestate de catre angajatii service-ului, sa stii daca au fost multumiti de pretul serviciilor, etc.

Intr-un oras mare precum Cluj Napoca, unde exista atat de multe service-uri auto, este foarte important sa te asiguri ca iti duci masina intr-un service profesionist.

  1. Informeaza-te cu privire la personalul service-ului

Este deosebit de important ca atunci cand iti duci masina intr-un service auto, sa te informezi cu privire la personalul service-ului. Incearca sa intrebi mecanicii despre experienta lor profesionala. In acest fel vei stii daca lasi masina pe maini bune sau nu.

Nu trebuie sa iti fie jena sa intrebi asemenea lucruri, in conditiile in care iti lasi masina la reparat, iar o reparatie catastrofala, iti poate pune viata in pericol, dar si viata celorlalti participanti la trafic.

  1. Inspecteaza zona de lucru

Chiar daca pare un lucru nesemnificativ, este foarte important sa inspectezi putin zona de lucru, pentru a te asigura ca service-ul este unul ordonat.

Un service auto profesionist nu le permite angajatilor sa lase sculele si instrumentele de lucru imprastiate. Deci, acesta este un alt factor important pe care trebuie sa il ai in vedere in momentul in care alegi un service auto pentru masina ta.

De preferat ar fi sa gasesti o statie ITP Cluj Napoca cu service auto, astfel incat atunci cand iti este reparata masina, sa poti opta si pentru o verificare a noxelor emise de masina. In acest fel, stiind ca masina emite noxele potrivite, nu va trebui sa iti faci griji pentru o eventuala intalnire in trafic cu inspectorii RAR, care verifica masinile.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand cauti un service auto. Daca in service-ul ales nu poti verifica noxele masinii, cu siguranta trebuie sa treci periodic pe la o statie ITP, pentru a te asigura ca noxele masinii tale sunt in regula.

0 Shares
You May Also Like