Probleme cunoscute pentru iPhone XS

0 Shares
0
0
0

Fanii Apple au asteptat cu mare nerabdare lansarea pe piata a dispozitivelor iPhone XS si XS Max, iar aceste telefoane din momentul in care au aparut, au surprins in mod placut datorita designului, dar si datorita specificatiilor tehnice impresionante.

Majoritatea persoanelor care si-au cumparat imediat dupa lansare un asemenea smartphone, s-au declarat foartem ultumite de felul in care se comporta acestea.

Au existat insa si cazuri rare, ale utilizatorilor care s-au plans de aceste dispozitive, iar in urmatoarele randuri vom prezenta cateva dintre problemele comune ale acestor telefoane. Este important sa le cunoasteti si sa le luati in considerare daca intentionati sa va cumparati unul dintre dispozitivele iPhone XS sau XS Max.

Problema de incarcare

Au existat mai multe rapoarte in ceea ce priveste dispozitivele iPhone XS si XS Max care nu se incarca, chiar si atunci cand cablul Lightning este conectat. Utilizatorii trebuie fie siguri in primul rand de faptul ca, cablul este conectat si ca ecranul este pornit pentru a incepe incarcarea.

Problema nu persista doar in cazul dispozitivelor iPhone XS si XS Max, ci si pe dispozitive lansate de Apple mai demult. Utilizatorii de iPad s-au confruntat de-asemenea cu astfel de probleme. In cazul iPhone XS insa, problema ar putea persista din cauza unei erori in iOS 12.

Linie verde defectuoasa pe afisaj

A trecut deja ceva timp de cand Apple a trecut la tehnologia OLED in ecranele sale pentru modelele iPhone de inalta calitate. Au existat insa si cateva cazuri ale acestor dispozitive, care cu toate ca dispun de tehnologia OLED, au intampinat probleme. Ecranul a aratat o linie verde care apare de sus in jos. Apple a inlocuit dispozitivele aflate in garantie, daca problema nu a aparut din neglijenta utilizatorului.

Descarcare rapida

Se stie faptul ca smartphone-urile zilelor noastre rezista putin timp incarcate (in jur de o zi), insa au existat situatii in care utilizatorii de iPhone XS si iPhone XS Max au constatat ca intr-o singura zi trebuie sa isi incarce de cel putin doua ori telefoanele.

Intr-o asemenea situatie, este foarte probabil ca problema sa fie cauzata de bateria defecta, iar solutia pentru remedierea problemei consta intr-o inlocuire baterie iPhone XS.

Wi-Fi slab si performanta LTE

Primii utilizatori ai iPhone XS sau iPhone XS Max raporteaza conexiuni Wi-Fi si celulare deficitare. In masurarea laboratorului a fost dezvaluit ca noile modele de iPhone arata performante dezamagitoare de frecventa radio in comparatie cu modelele anterioare de iPhone.

Conform cercetarilor, problema persista din cauza „problemei antenei”. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca o actualizare iOS sau o actualizare a operatorului sa rezolve problema.

Acestea sunt cateva dintre problemele majore care au fost descoperite in ceea ce priveste aceste dispozitive iPhone. Ar fi intelept sa retineti problemele, in cazul in care intentionati sa va cumparati un astfel de smartphone de la Apple.

Daca deja detineti insa dispozitivul, ar fi indicat sa cunoasteti problemele, pentru a stii la ce surprize neplacute ar trebui sa va asteptati.

Cu toate acestea insa, nu este neaparat necesar ca una dintre aceste probleme sa va afecteze neaparat telefonul. Este posibil si ca acesta sa functioneze fara probleme.

0 Shares
You May Also Like