Cateva avantaje ale difuzoarelor portabile

Cateva avantaje ale difuzoarelor portabile

0 Shares
0
0
0

Avantajele difuzoarelor Bluetooth sunt multe. Iubitorii de muzica apreciaza in special flexibilitatea acestuia si nu trebuie sa fie conectat direct la o sursa de alimentare. Dispozitivele moderne Bluetooth au conectivitate la aplicatie pe mai multe difuzoare Bluetooth sau pot fi conectate in modul stereo. In modul stereo, canalele stereo stanga si respectiv dreapta sunt transmise la difuzoarele Bluetooth.

Daca sunt conectate mai multe casete si sunt redate aceleasi informatii muzicale, acesta se numeste modul petrecere. Apoi volumul total creste aici. Aceasta este vazuta ca o mare oportunitate, pentru ca atunci cand apar intalnirile cu alti prieteni, va aparea o petrecere de neuitat.

Deoarece difuzoarele Bluetooth primesc sunet de intrare de la smartphone-uri sau tablete, unii producatori integreaza functionalitatea hands-free in difuzoarele lor. Daca primeste un apel, difuzorul intrerupe de obicei redarea muzicii si atrage atentia asupra apelului. In timpul raspunderii la un apel, tonul de apel este redat prin difuzorul Bluetooth.

De exemplu, acest lucru este util pentru utilizare in masini. Unele modele au o curea pe care utilizatorii o pot atasa de manerul de deasupra geamului lateral al masinii, astfel incat difuzorul portabil sa nu cada in zona picioarelor in timpul conducerii.

Durata de viata a bateriei depinde de factori precum volumul si temperatura ambientala a difuzorului in timpul functionarii. Daca difuzorul ruleaza intotdeauna la jumatate din volum, consumul sau de energie va fi mai mic decat la putere maxima. Apoi bateria dureaza mai mult. Unele modele au o autonomie a bateriei intre 5 si 20 de ore. Timpul de incarcare al unei boxe portabile nu trebuie sa depaseasca 5 ore, deoarece o baterie incarcata complet poate fi folosita spontan, ceea ce o face atat de atractiva.

Deoarece difuzoarele portabile Bluetooth au oricum o baterie incorporata si, de obicei, au o interfata micro USB pentru incarcare, acestea pot fi folosite si ca power bank. Apoi, utilizatorii pot incarca si dispozitive externe, cum ar fi telefoanele inteligente.

Se recomanda utilizarea difuzoarelor la o boxa audio portabila bluetooth Bose SoundLink Revolve Plus II.

Aproape toate difuzoarele Bluetooth sunt alimentate de o conexiune USB. Avantajul conexiunii USB-C: prin conexiune trece mai mult curent. Acest lucru poate economisi timpul de incarcare, iar difuzorul poate fi rapid gata de utilizare, oferind divertisment muzical bun oricand si oriunde.

Cele mai importante avantaje ale difuzoarelor portabile sunt:

 • Conexiune wireless convenabila, fara a fi nevoie de cabluri incurcate
 • Utilizare flexibila (in interior si in exterior)
 • In functie de model, poate fi operat prin aplicatie si poate creste gama de functii
 • Functia de waterproof
 • Poate fi asociat cu un al doilea sau mai multe difuzoare
 • Functia hands-free depinde de model
 • In functie de model, poate fi conectat si la un proiector sau computer printr-un cablu AUX
 • Efect de bas bun, in functie de model
 • Redarea muzicii si liste de redare preferate oricand si oriunde
 • Unele modele sunt potrivite pentru incarcarea altor dispozitive
 • Unele modele ofera caracteristici suplimentare, cum ar fi luminile incorporate.

Cele mai avansate difuzoare Bluetooth de la Bose ofera sunet perfect, acoperire la 360 de grade, design unic si rezistenta la apa.

0 Shares
You May Also Like