Ce este argintul 925 si cum se deosebeste de alte metale

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta ai intalnit in diferite locuri persoane care comercializeaza bijuterii sau obiecte din argint. Argintul masiv, respectiv 925 nu poate fi comercializat in cantitati atat de mari cum sunt bijuteriile in zeci de forme, tocmai datorita pretului acestuia. Cu atat mai mult, obietele din argint sunt rare si nu se gasesc la orice colt. Pentru a te asigura ca achizitionezi ceva original si nu o replica sau fals, afla mai jos ce esre argintul 925 si cum se deosebeste de alte metale.

Inscriptia de 925 se regaseste pe bijuterii, obiecte in miniatura precum decoratiunile sau vesela din argint. Toate aceste obiecte au preturi ridicate si nu pot fi cumparate chiar pentru oricine. Modul de obtinere al argintului este dat de inscriptia argint 925, dupa cum urmeaza: argintul se gaseste in stare pura in proprortie de 99,9%. Starea lui este extrem de moale si nu poate fi folosit in crearea obiectelor respective. Pentru a le obtine sunt necesare alte aliaje metalice.

Acest numar este nivelul de argint regasit in obiectul confectionat, unde 92,5% este argint, iar restul de 7,5% sunt alte aliaje metalice. Inscriptia respectiva semnifica concentratia de argint dintr-un obiect, iar pentru ca predomina acest metal, se mai numeste si argint masiv.

Piata este foarte mare cu obiecte suflate cu argint. Acestea nu sunt fabricate din argint masiv si obiectele din antichitate sunt extrem de rare. Pentru a deosebi o bijuterie din agrint 925 de un fals trebuie sa te uiti mai intai la pret. Daca acesta este foarte redus, cu siguranta bijuteria sau obiectul sunt suflate in argint si nu 925. O alta modalitate este utilizarea unui magnet – argintul masiv nefiind atras de acesta.

Pentru obiecte din argint 925 si bijuterii rafinate, magazinul online argintart.ro iti sta la dispozitie! Vei descoperi o varietate de obiecte pentru arta decorativa, miniaturi din argint, pahare argint, cupe, pocaluri din argint, fructiere, platouri, bomboniere, carafe, cafetiere, seturi de masa din argint si bijuterii.

Obiectele disponibile pe site sunt confectionate doar din argint masiv, iar unele sun gravate manual. Istoria cu care vin insotite, aspectul lor elegant si proprietatile argintului le reflecta adevarata valoare. Dupa ce vei invata sa deosebesti argintul 925 de alte metale, cu siguranta nu ti se mai parea accesibil pentru oricine.

Fie ca vrei sa faci un cadou argint sau doar sa achizitionezi un obiect pentru tine, produsele de pe site se vor ridica la cotele asteptarilor tale. Nu uita si ca argintul are proprietati antibiotice, avand capacitatea de a imbunatati imunitatea. Inlocuieste setul de tacamuri din inox cu unul din argint, iar sanatatea familiei tale va fi fortificata!

Povestile complexe si istoria argintului te va face sa iti indrepti atentia catre lucrurile cu adevarat importante si sa investesti in ceva gratios precum este argintul. Evenimentele speciale si marcarea lor cu un cadou deosebit pot fi reprezentate chiar de un obiect din acest metal pretios. Alege obiectele din argint masiv si nu investi in falsuri!

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…