Jocuri si aplicatii pentru a distra bebelusii

Jocuri si aplicatii pentru a distra bebelusii

0 Shares
0
0
0

Jocuri si aplicatii pentru a distra bebelusiiBebelusii de multe ori nu acorda atentie dispozitivelor electronice pentru altceva decat sa le ia in gura sau sa le scuture. Cu toate acestea, vine un moment in care incep sa observe ce se intampla pe ecran. Cand va veni acel moment, aceste jocuri pot veni la indemana.

Cateva sfaturi inainte de descarcare

Copiii mici au un interval de atentie limitat si se vor plictisi in curand de joc si vor parasi dispozitivul pentru a se juca cu altceva. Ideea este ca utilizezi aceste aplicatii pentru a te juca cu copilul pentru o vreme si a-i invata cum functioneaza ecranele tactile.

Uneori nici macar nu ai nevoie de ei sa se joace, pentru ca le place sa vada ce faci. In caz de urgenta, acestea vor servi pentru a distra cateva minute, dar numai cateva si in functie de modul in care te aflii in starea de spirit.

Daca ceea ce doresti este ca ei sa nu foloseasca mobilul pana cand nu sunt mai mari, fii consecvent si nu-l folosii in fata lor cu frecventa. Bebelusii doresc sa atinga si sa foloseasca tot ce ai in maini, ceea ce ii face curiosi sa iti atinga si telefonul tau…

Touch the Ladybug (iOS)

Acest joc transforma ecranul intr-un covor verde pe care merge o gargarita. Daca il atingi, copilul isi ia zborul si aterizeaza in alta parte pe ecran. Grafica si sunetul sau sunt teribil de simple, dar pentru un motiv oarecare copiii sunt cu adevarat fascinati de el, luni de zile. E gratis, asa ca nu pierzi nimic ca sa incerci.

Un esantionor de divertisment de animale in desene frumos. Cand le atingi, fiecare isi face sunetul caracteristic si un voiceover spune ceva despre animal. Versiunea gratuita are trei etape cu cinci animale fiecare (acasa, ferma si jungla).

De asemenea, include jocuri cu trivia si carduri de memorie. Daca doresti, poti debloca mai mult continut platind, dar nu are ferestre pop-up infernale. Copiii mici nu stiu sa joace bine, dar le place sa atinga vaca de pe ecran pentru ca aceasta emite si un sunet specific…

Daca ai nevoie de un cablu de date telefon, acceseaza linkul.

Baby’s Musical Hands (iOS)

Un alt joc pentru copii super distractiv. Acesta arata trei randuri de butoane mari colorate care actioneaza ca un pian. Doua dintre randuri suna note muzicale si a treia percutie. In plus, arata mici explozii de stele atunci cand atingeti ecranul.

Mini forest flyer

Acest joc este pur si simplu o opera de arta… Functioneaza ca un fel de aventura grafica. Cand atingi ecranul, muti o pasare mica printr-o padure imensa plina de creaturi.

Cand pasarea trece prin anumite puncte, animatii scurte sunt activate in care interactioneaza cu mediul. Daca copilul stie sa atinga ecranul, stie deja sa joace Mini Forest Flyer. Aceeasi companie are un joc similar cu un iepure supererou in cazul in care doresti sa adaugi o varietate.

Sago Mini Music Box (iOS)

Similar cu Forest Flyer, doar intr-o singura directie. Cand atinge ecranul, copilul misca trei caractere (unul cu balonul, unul cu barca si unul cu sasaiul) si face nota unui sunet melodic. Depinde de locul in care atingi pe ecran un instrument suna si arata o animatie diferita.

0 Shares
You May Also Like