5 caracteristi esentiale pe care un soft de gestiune al saloanelor de infrumusetare trebuie sa le aiba

5 caracteristici pe care un soft de gestiune al saloanelor de infrumusetare trebuie sa le aiba

0 Shares
0
0
0

Saloanele de infrumusetare sunt parte a unei industrii bazata pe activitati repetitive. Serviciile oferite sunt considerate frecvent necesare, astfel ca un soft programari salon eficient este deosebit de important. O solutie de management completa ofera posibilitatea de a se inlocui sistemul manual de notite in calendar cu un program de gestiune salon inteligent pentru administrarea programarilor si a clientilor.

Un soft ideal pentru a stoca si gestiona inregistrarile curente prin intermediul careia se reduce stresul zilnic si timpul pierdut cu sarcinile manuale. Utilizarea unui program de gestiune permite specialistilor sa se concentreze mai bine pe clientil aflat pe scaun, fara grija permanenta a documentelor.

Iata cinci caracteristici importante pe care un soft programari salon performant trebuie sa le aiba pentru a asigura eficienta afacerii:

  • Programari online pentru clienti. Integrarea in website a unui calendar accesibil clientilor le va permite acestora sa isi gestioneze singuri programarile. Astfel, nu veti pierde niciodata un client in timp ce lucrati deoarece nu ati putut raspunde la telefon. De asemenea, sunt eliminate rezervarile obisnuite care consuma mult din timpul personalului angajat si sunt evitate erorile de comunicare.
  • Oferte speciale si notificari personalizate. Implementarea unui sistem de notificari prin email sau SMS asigura conectarea permanenta a salonului cu clientii. Acestia pot fi informati cu privire la promotii, evenimente, oferte si reduceri. Totodata, pot fi transmise mesaje cu felicitari pentru zilele de nastere sau sarbatori, ori vouchere pentru fidelizare.
  • Rapoarte si evidenta. Un program de gestiune salon eficient administreaza toate cheltuielile lunare. De asemenea, trebuie sa asigure gestiunea incasarilor si emiterea documentelor financiare. Sistemul va contabiliza datele si le va extrage in rapoarte relevante pentru analiza tendintelor de vanzari, performanta angajatilor, numarul de clienti sau situatia incasarilor.
  • Plan de lucru inclus. In cadrul unui salon de infrumusetare cu servicii diverse este necesara organizarea activitatilor fiecarui specialist in parte. Integrarea unui calendar interactiv in softul de gestiune va prezenta in mod unitar sau la nivelul fiecarui specialist, planul pentru ziua curenta si pentru perioada viitoare.
  • Numar nelimitat de unitati. Un soft programari salon inteligent este necesar sa ofere posibilitatea administrarii unui numar nelimitat de sedii, specializari sau departamente.

Un soft de gestiune personalizat va ajuta sa controlati afacerea astfel incat sa genereze mai multe venituri si sa creasca profitul. Usor de utilizat de catre operatori, receptioneri sau administratori, acesta reprezinta solutia ideala pentru organizarea si vizualizarea programului de lucru, in functie de cabinetele si serviciile aferente. Este cea mai rapida si eficienta modalitate pentru optimizarea activitatii din saloanele de infrumusetare.

0 Shares
You May Also Like