Sfaturi utile pentru spionarea concurentei pe retelele de socializare

Sfaturi utile pentru spionarea concurentei pe retelele de socializare

0 Shares
0
0
0

Atunci cand faceti campanii online incercati sa fiti creativ in abordare si folositi datele de la ce fac ceilalti din aceeasi nisa. Utilizati aceasta abordare, combinata cu instrumentele de spionaj si veti avea cu siguranta succes in tot ceea ce faceti. Una dintre cele mai importante reguli in afaceri a fost sa inveti mereu de la concurenti.

Este un rau necesar sa trebuie sa recunoasteti cine sunt rivalii si sa vedeti cum abordeaza ei campaniile pentru a avea succes. Poate veti gasi ca o parte din strategia lor este acea piesa care lipseste de care are nevoie afacerea dvs.  sau ca trebuie sa schimbati abordarea.

Deoarece Facebook este unul dintre locurile in care veti vedea ca concurentii dvs. investesc puternic in ceea ce priveste campaniile lor publicitare, va avea sens doar sa verificati ce strategii folosesc acolo.

Acestea fiind spuse, exista mai multe instrumente Facebook de spionaj publicitar care pot ajuta la facilitarea acestui proces, dar in scopul acestui articol, vom analiza doua dintre cele mai importante: AdSpy si AdSector.

ADSPY

AdSpy este unul dintre cele mai accesibile instrumente de spionaj de pe piata. Din cate stim, platforma are si cea mai mare baza de date de anunturi cu 38 de milioane de anunturi si peste 12 milioane de clienti din 180 de tari de pe glob.

Ca nou abonat , AdSpy doreste ca mai intai sa va faceti confortabil cu functiile  sale inainte de a incepe sa va taxeze pentru utilizare, astfel incat va lasa o perioada free pe baza unor credite publicitare. Cu aceste credite publicitare, puteti sa cautati noi anunturi si sa parcurgeti sugestiile pe care le arata AdSpy. Aceste credite publicitare tind sa se epuizeze rapid, astfel incat, in loc sa derulati la nesfarsit o oferta pentru a obtine rezultatele preferate, puteti pur si simplu sa schimbati interogarea de cautare in altceva.

Cand va conectati la contul dvs. AdSpy , primul lucru pe care il veti vedea este functia de cautare a acestuia.

Aceasta este una dintre cele mai impresionante functii de cautare pe care le veti vedea in orice instrument de spionaj Facebook, deoarece va permite sa cautati aproape orice. Filtrele sale avansate va permit sa ajungeti cat mai specific. Puteti vedea anunturi in functie de sex, gama de varsta, tara, numar de aprecieri si chiar data.

ADSECTOR

AdSector este un instrument de spionaj publicitar Facebook care este conceput pentru a va permite sa vedeti in mintea concurentilor dvs. si sa va analizati piata tinta.

Cu AdSector, puteti proiecta anunturi care vor functiona la prima incercare fara a fi necesar sa parcurgeti procesul de testare a diferitelor campanii pentru a le vedea pe cele care vor functiona si care nu vor functiona.

Dupa ce v-ati inscris pe platforma, AdSector va ofera acces la milioane de reclame si agenti de publicitate care va vor ajuta sa creati o campanie de succes.

Optiunea sa de cautare este impartita in trei module diferite: modul de cautare, filtrul si landing page-uri.

In modul de cautare, puteti efectua o serie de actiuni de cautare. De exemplu, puteti sorta dupa intervalul de date, astfel incat  puteti sti cand a fost vazut ultima data un anunt.

 Noi va recomandam sa nu va speriati de preturi si sa cumparati AdSpy group buy accesand linkul, pentru ca veti avea acces la un intreg pachet de instrumente pentru SEO, la cel mai mic pret si cu functii premium.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…