Cele mai bune instrumente de dezvoltare a aplicatiilor mobile pentru Android si iOS in 2021

Cele mai bune instrumente de dezvoltare a aplicatiilor mobile pentru Android si iOS in 2021

0 Shares
0
0
0

Exista o multime de instrumente de dezvoltare a aplicatiilor mobile care te pot ajuta sa iti creezi aplicatia preferata. Iata o lista a instrumentelor de top pentru aplicatii mobile cu caracteristici cheie si linkuri de descarcare.

Toate aplicatiile pe care le intalnesti pe telefoane mobile sunt facute in unele dintre aceste programe de mai jos, care ajuta la crearea unor programe speciale, foarte intuitive.

Fiecare dintre programele mentionate sunt special concepute astfel incat sa asigure mediul de lucru optim pentru a dezvolta aplicatii pentru iOS si Android, intr-un mod simplu si intuitiv.

Buddy

Buddy este un instrument care permite implementari fara probleme, bazate pe modificari. Datorita unei game largi de actiuni si servicii dedicate, preconfigurate, automatizarea implementarii aplicatiilor este mai usoara ca niciodata.

Daca esti in cautarea unui instrument care sa construiasca, sa testeze, sa semneze si sa publice fara efort aplicatia ta Android cu un singur clic, atunci Buddy este alegerea potrivita.

Caracteristicile acestui instrument sunt: realizeaza peste 100 de actiuni, UI / UX intuitiv si curat, actiuni dedicate pentru Android: React Native, Ionic, Flutter si multe altele, integrari AWS, Google, DigitalOcean, Azure, WordPress, suport pentru toate limbile populare si managerii de sarcini.

Kobiton

Kobiton face ca testarea continua si dispozitivele mobile / IoT DevOps sa devina realitate. Cu ajutorul acestuia previi erorile inainte de a trimite codul pentru a testa, perfectiona aplicatia mobila sau site-ul web cu automatizarea functionala, de performanta si vizuala, rezolvi problemele inainte de a fi lansate in productie si implementezi rapid si lansezi testele cu integrari integrate CI / CD.

Solutiile acestui instrument sunt: testeaza pe dispozitive reale din cloud, dispozitive locale „cloud-ify” pentru acces la distanta, integrarea cu Jenkins, Travis CI, CircleCI etc., testare functionala, performanta si vizuala automata fara scripturi, scalabilitate comerciala cu politica de utilizare nelimitata, acces la dispozitive reale din IDE pentru depanare rapida.

Jamf

Jamf este un instrument care iti permite sa te conectezi, sa gestionezi si sa protejezi aplicatiile, produsele si resursele companiei Apple in cloud. Acesta ofera o solutie pentru afaceri si educatie.

Caracteristicile instrumentului sunt: permite configurarea Wi-Fi, calendarul contractelor prin e-mail fara probleme., aceasta solutie face gestionarea patch-urilor pentru iOS si iPadOS si macOS, iti permite sa configurezi VPN cu profilurile tale personalizate, ofera asistenta prin e-mail si chat.

Unity Ads

Unity Ads permite editorilor sa integreze anunturi video in jocurile mobile intr-un mod care creste implicarea jucatorilor. De asemenea, ofera cel mai mare venit mediu pe utilizator (ARPU) din orice retea publicitara video recompensata la nivel global.

Caracteristici ale instrumentului: configurare simpla si simpla, creeaza o experienta pozitiva de jucator, poti introduce reclame video recompensate fara a intrerupe jocul, le ofera jucatorilor un stimulent oferindu-le reclame video recompensate.

La aceasta lista se pot adauga si alte tipuri de aplicatii la fel de interesante pentru a dezvolta softuri de telefon. Fiecare developer stie foarte bine ce trebuie sa utilizeze pentru a ajunge la rezultatele dorite, astfel incat sa ofere toate functiile necesare pentru anumite aplicatii.

0 Shares
You May Also Like