Jocuri pe care sa le joci cu prietenii pe telefon in timp ce pastrezi distanta sociala

Jocuri pe care sa le joci cu prietenii pe telefon in timp ce pastrezi distanta sociala

0 Shares
0
0
0

Coronavirusul a ajuns in toata lumea. COVID-19. Marele rau. Oamenii se comporta ca si cum ar fi sfarsitul lumii, dar iata si vestile bune: poate ca, intr-adevar, nu este, iar dezvoltatorii de jocuri mobile incearca sa ne faca viata mai usoara. Fie ca te-ai distantat social pentru ca ai vrut, pentru ca ti s-a impus sau din orice alt motiv, exista si jocurile perfecte pentru telefoanele mobile care te vor face sa tii piept distantarii sociale prin care treci. E drept ca toti avem nevoie de prieteni si de colegi in viata, altfel lucrurile se vor ingreuna, te vor frustra. Asa ca, iata cateva dintre solutii mai jos, toate acestea fiind reprezentate de jocuri pe mobil potrivite pentru a te conecta cu prietenii.

Jackbox Party Pack este un joc multiplayer care reprezinta, in mod clar, o alegere buna in acest sens. O singura persoana, doar o singura persoana, trebuie sa cumpere Jackbox Party Pack, iar apoi orice alt jucator se poate alatura fie dintr-un browser web, fie prin intermediul telefonului mobil. Doar strange-ti prietenii intr-un apel Skype sau pe Discord si, boom, aveti cu totii un joc multiplayer minunat, cu ore de distractie pe care le poti petrece impreuna cu ei, desi departe de ei. Trebuie sa mentinem cu totii aceste legaturi puternice chiar si in aceste vremuri dificile, iar Jackbox Party Pack te ajuta!

Alegerea UNO se explica de la sine, nu? Este UNO si atat. UNO este un joc care le place oamenilor de toate varstele si este la fel de simplu si accesibil ca multe alte jocuri. UNO este de fapt gratuit pentru a fi jucat atat pe Android, cat si pe iOS, deci ar trebui sa poti juca liber cu prietenii in orice moment. Jocul are si achizitii in aplicatie, dar, desigur, poti decide singur de ce ai nevoie, nu esti obligat sa platesti.

Minecraft! Din nou Minecraft, binecunoscutul joc. Acesta este disponibil practic pe fiecare platforma si are o gama larga de jocuri inca de la sfarsitul anului trecut, cand versiunea PS4 a devenit versiunea finala a jocului pentru a adopta jocul pe mai multe platforme. Acesta a fost primit ca ultima versiune cu actualizarea Bedrock a Minecraft.

Trebuie sa recunosti ca nu mai este atat de dificila distantarea sociala daca ai prietenii aproape, iar aceste jocuri te ajuta cu siguranta sa ii simti astfel. Recomandarea este ca in momentul in care bateria de la telefon incepe sa nu mai functioneze bine din cauza ca te joci excesiv, sa te apuci serios de cautat un acumulator telefon care sa te ajute sa iti folosesti telefonul perfect in continuare. Este deranjant sa tot stai cu telefonul conectat la priza ceea ce inseamna ca va fi absolut necesar sa faci ceva in sensul acesta. O baterie noua nu costa mult si vei avea cu siguranta nevoie de ea pentru a putea folosi telefonul fara sa depinzi de o priza. Un alt aspect la fel de important este faptul ca in momentul in care bateria nu mai tine, nu vei mai putea folosi telefonul decat lipit de un power bank atunci cand te misti.

0 Shares
You May Also Like