Idei de jocuri si aplicatii pentru PC pe care sa le incerci

Idei de jocuri si aplicatii pentru PC pe care sa le incerci

0 Shares
0
0
0

Daca vrei sa te joci pe telefon, nu uita ca ai nevoie si de o baterie pe masura, iar daca vrei sa o schinbi pe cea veche, noi iti recomandam sa apelezi la inlocuire baterie iPhone la specialisti. Iata jocurile de care iti spuneam.

Genshin Impact

Genshin Impact pe mobil a fost lansat in septembrie 2020, cu versiuni pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 5 si dispozitive iOS. Actualizarile si adaugarile recente la acest joc au facut din el unul dintre cele mai populare titluri pentru dispozitive mobile in ultimul an. Genshin Impact este un RPG de actiune inspirat de anime dezvoltat si publicat de MiHoYo. Jocul se desfasoara intr-o lume deschisa fantastica, cu sapte zone diferite.

Povestea urmareste un calator care a vizitat multe lumi impreuna cu fratele sau geaman inainte ca cei doi sa fie separati in Teyvat, unde incepe povestea si cautarea fratelui sau. Acest joc open world a fost laudat pentru nivelul de gameplay echilibrat si continutul interesant pe care l-a oferit utilizatorilor, fiind un joc free-to-play care nu se baza neaparat pe microtransactiuni pentru a-i face pe jucatori sa revina.

In 2021, dezvoltatorii au deblocat noi regiuni si au adaugat noi personaje, ceea ce a facut ca versiunea mobila, alaturi de celelalte editii de platforma, sa fie unul dintre jocurile preferate din acest an.

Pokémon UNITE

Cea mai noua versiune a jocurilor MOBA de la Nintendo, Pokémon UNITE, s-a dovedit a fi un succes urias in lumea jocurilor de mobil. Cu o lista in crestere, jocul este experienta MOBA perfecta pentru jucatorii noi in acest gen si pentru cei care cauta un nou mod de a experimenta universul Pokémon.

Lansat pentru Switch in iulie si pentru dispozitivele mobile in septembrie, Pokémon UNITE are echipe de cinci jucatori care se lupta intr-o arena si permite jucatorilor sa imbunatateasca si sa modifice abilitatile fiecarui Pokémon pentru a se potrivi mai bine in fiecare meci.

Avand la dispozitie obiecte, potiuni si imbunatatiri, jocul se concentreaza mult mai mult pe Pokémon-ul cu care alegi sa te lupti si pe abilitatile acestuia.

Night In The Woods

Night In The Woods este un platformer narativ foarte apreciat, lansat in 2017 pentru PC, Mac si PlayStation 4, iar ulterior a ajuns si pe Nintendo Switch. Anul acesta, jocul a fost lansat pe dispozitivele iOS.

Axat pe explorare, Night In The Woods permite jucatorilor sa controleze un personaj feminin asemanator unei pisici, Mae Borowski, o femeie care a renuntat la facultate si se intoarce in orasul natal. Titlul indie a fost finantat initial prin intermediul Kickstarter si a ajuns sa castige 400% din obiectivul initial de 50.000 de dolari. Inca de la lansare, jocul a fost laudat pentru povestea sa bogata, dezvoltarea personajelor, dialogurile si coloana sonora.

Rocket League Sideswipe

Acest nou joc Rocket League este unul dintre cele mai recente intrari pe aceasta lista, fiind lansat in noiembrie anul trecut. Rocket League Sideswipe este versiunea Psyonix a jocului Rocket League pentru mobil, cu o perspectiva 2.5D si cu aceleasi mecanici si fizici de fotbal care amintesc puternic de jocul original.

La fel ca si omologul sau de consola si PC, Sideswipe este usor de luat in mana, dar dificil de stapanit, iar jucatorii vor avea nevoie de reflexe rapide si de abilitati mecanice pentru a invinge AI si adversarii PvP.

0 Shares
You May Also Like