Probleme comune ale telefoanelor Nokia

Probleme comune ale telefoanelor Nokia

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre Nokia, deja cu totii cunoastem istoria brandului, si cu totii stim ca acum aproximativ doua decenii, brandul finlandez era cel mai important producator de telefoane mobile de pe piata. 9 din 10 persoane care aveau intentia de a-si cumpara un telefon mobil la acea vreme, se orientau mai intai de toate spre modelele acestui brand. Telefoane precum Nokia 3310, sau 5110 sunt legendare pentru brandul finlandez.

Chiar daca de cand au aparut smartphone-urile pe piata, Nokia a intrat intr-o prapastie si nu a mai iesit pana de curand, din momentul in care brandul a inceput sa produca telefoane Android, foarte multe persoane au inceput de-asemenea sa isi indrepte atentia spre dispozitive Nokia.

Precizam insa faptul ca la fel ca alte smartphone-uri de pe piata, si dispozitivele acestui mare producator pot intampina diferite probleme de functionare, iar in urmatoarele randuri veti descoperi o lista de surprize neplacute cu care v-ati putea intalni daca veti alege un smartphone al acestui brand.

Nu veti primi mesaje text

Incercati sa reporniti telefonul apasand pe butoanele de reducere a volumului si pe butonul de pornire timp de 10 secunde (in functie de modelul dvs. de telefon). Ar trebui sa vibreze si sa reporneasca. De asemenea, daca ati trecut de pe un iPhone, nu uitati sa dezactivati iMessage in meniul de setari.

Probleme audio

Exista prea mult zgomot in apelurile telefonice? Verificati daca mufa pentru casti este complet introdusa in aparat, iar optiunea difuzorului este dezactivata. Daca acest lucru nu este valabil pentru dvs. sau nu rezolva problema, veti avea nevoie de reparatii suplimentare de la telefonul Nokia, probabil din cauza unei defectiuni hardware a castii unei alte componente asociate.

In mod repetat, reporneste / blocheaza

Incercati o resetare usoara (mentineti volumul in jos si butoanele de alimentare in jos timp de 10 secunde). Telefonul va reporni. Daca problema persista, copiati-va fisierele de rezerva si apoi incercati o resetare din fabrica accesand Settings> About> Reset.

Nu se incarca sau nu porneste

Aceasta problema apare frecvent atunci cand incercati sa incarcati prin portul USB al unui computer si de obicei nu necesita reparatii suplimentare. Incarcarea de la un calculator va fi intotdeauna mai lenta, deci incercati sa incarcati o priza de perete.

Lasati telefonul sa stea cel putin o ora inainte de a incerca sa il utilizati din nou. In cazul in care incercati toate solutiile de incarcare, si de la calculator, si de la priza, si folositi si un alt incarcator iar problema persista, atunci cel mai probabil este necesara o inlocuire mufa incarcare Nokia.

Nu se va conecta la WiFi

Reporniti routerul si telefonul. Incercati sa va reconectati. Inca nu aveti noroc? Verificati firmware-ul noului router si apoi incercati sa reinitializati telefonul ruterului accesand WiFi> Advanced, facand clic pe numele routerului si stergandu-l, apoi reconectandu-l.

Asadar, dupa cum se poate vedea, telefoanele Nokia nu mai sunt ce au fost odata, asa ca in cazul in care alegeti un smartphone de la acest producator, cel mai probabil va veti putea confrunta cu astfel de probleme.

0 Shares
You May Also Like