Ce poti face cu telefonul in sala de sport?

Ce poti face cu telefonul in sala de sport?

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane care merg in sala de fitness, isi iau in timpul antrenamentelor telefoanele mobile asupra lor. Unii dintre clientii salilor de fitness, aleg sa foloseasca telefonul in timpul antrenamentelor pentru a asculta la casti muzica preferata.

Altii pe langa faptul ca asculta la casti muzica preferata, aleg chiar sa foloseasca telefonul si pentru a se fotografia in pauzele dintre exercitii, iar de multe ori incarca pozele pe retelele de socializare.

Exista si persoane care folosesc telefoanele in sala de sport in diferite alte scopuri, si chiar isi instaleaza in telefoane diferite aplicatii utile. Haideti asadar sa vedem despre ce este vorba.

Fitness Trainer – FitProSport

Aplicatia respectiva pentru smartphone este un instructor virtual de fitness cu expertiza profesionala. Are cateva sute de exercitii simple care pot fi destul de eficiente atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Deoarece aplicatia ofera o descriere detaliata, impreuna cu animatia, care usureaza persoanele care doresc sa efectueze rutine de fitness la domiciliu. De asemenea, ofera utilizatorilor posibilitatea de a adauga propriile sesiuni de antrenament si rezultatele exercitiului.

Utilizatorii pot adauga, de asemenea, masuratorile corpului lor, cum ar fi greutatea si marimea taliei, urmarirea progresului, comparandu-le inainte si dupa sesiunile de antrenament. Pentru a le fi de ajutor in continuare, FitProSport le permite utilizatorilor sa creeze propriul calendar de antrenamente. Interfata sa este destul de simpla si usor de utilizat, in timp ce functiile se actualizeaza in mod regulat.

Fitness Buddy

Aceasta este una dintre cele mai apreciate aplicatii de fitness si este, de asemenea recomandata de o revista sportiva de sport. Are peste 1700 de exercitii unice si un sortiment vast de antrenamente cu animatii detaliate si descrieri.

Bara de cautare permite utilizatorilor sa caute de la mai mult de 1000 de videoclipuri HD pe diverse exercitii care sunt in mare parte clasificate ca nucleu, cardio, piept, umeri, corp inferior, brate si spate.

Utilizatorii pot gasi rutine specifice atat pentru echipamentul si obiectivul de fitness, cat si pentru a-si schimba propriul regim. In plus, Fitness Buddy dispune de suficiente functii pentru ca utilizatorii sa-si imbunatateasca experienta de antrenament.

O multime de aplicatii similare sunt disponibile in Magazinul Google Play, care accepta diverse activitati de fitness. Exista, de asemenea, o gama larga de sugestii de exercitii fizice si de dieta care pot ajuta utilizatorii sa isi masoare capacitatea de fitness si sa le mentina. Descarcarea si utilizarea acestor aplicatii pot fi cu adevarat benefice pentru cei care sunt seriosi in ceea ce priveste sanatatea lor, deoarece pot juca un rol vital in adaugarea vigorii la rutina zilnica.

Cu siguranta, telefoanele mobile trebuie sa fie dotate cu huse telefoane, mai ales de catre cei care le folosesc in sala de fitness, pentru ca exista riscul ca telefonul sa le cada din buzunar si sa se loveasca de ganterele sau de discurile din sala, si sa se aleaga cu avarii serioase precum craparea ecranului.

Asadar, se poate observa foarte clar faptul ca telefoanele mobile sunt foarte utile in sala de fitness, insa dupa cum spuneam, acestea trebuie sa fie protejate cu accesorii de protectie pentru smartphone, iar aici ne referim la husa. De-asemenea, foarte utila este si o folie din sticla, pentru protectia ecranului.

0 Shares
You May Also Like