De ce Samsung este cel mai apreciat producator de smartphone-uri?

De ce Samsung este cel mai apreciat producator de smartphone-uri?

0 Shares
0
0
0

Una dintre necesitatile oamenilor in anul 2020, este smartphone-ul. Acest dispozitiv poate fi utilizat in foarte multe scopuri, si de cele mai multe ori, simplifica viata utilizatorilor.

De exemplu, daca in trecut pentru fiecare era dificil sa suporte dorul de cei dragi plecati in strainatate la munca, acum folosind un smartphone, ii pot vedea in pozele postate pe retelele de socializare, sau ii pot suna prin videocall, datorita unor aplicatii precum Messenger sau WatsApp.

Smartphone-urile ne ofera posibilitatea de a afla cele mai noi stiri in orice clipa. Ne ofera de-asemenea posibilitatea de a asculta muzica sau de a viziona filme online. Un smartphone ne poate ajuta sa calatorim, pentru ca datorita unor aplicatii precum Waze, ajungem la destinatie fara probleme.

In aceste conditii, este firesc sa fim dependenti de smarpthone-uri, si sa dorim dispozitive foarte performante. Cei mai multi utilizatori care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone, isi indreapta atentia spre diferite modele de telefoane Samsung.

De ce Samsung? Exista foarte multe motive datorita carora utilizatorii aleg telefoanele acestui brand, si nu opteaza pentru iPhone sau alte telefoane Android.

Dupa cum bine stim cu totii, pe piata exista smartphone-urile Android (si telefoanele Samsung au acest sistem de operare instalat), si telefoanele iPhone, care au sistemul de operare iOS instalat.

Majoritatea utilizatorilor prefera sistemul de operare Android, pentru ca este mai simplu, mai usor si mai placut de utilizat. In ceea ce priveste smartphone-urile Android, aici exista foarte multe branduri care produc astfel de telefoane.

Chiar daca in ultimii ani si Huawei se bucura de o mare popularitate in randul utilizatorilor, Samsung ramane cel mai apreciat producator de smartphone-uri Android. De fapt, Samsung este cel mai apreciat producator de pe piata, pentru ca se bucura de un nivel mai mare de popularitate la nivel mondial, in comparatie cu Apple, care propune dispozitivele iPhone.

Facand o comparatie strict intre aceste doua branduri, Samsung vine in intampinarea tuturor utilizatorilor. Acest brand scoate pe piata dispozitive high end, precum Samsung Galaxy S20 Ultra de exemplu, care la momentul actual este cel mai nou si mai performant dispozitiv al companiei.

Dispozitivul are un design modern si rezistent (la fel ca toate telefoanele Samsung), si dispune de specificatii tehnice fabuloase, chiar daca nu intram in detalii.

Apoi, exista utilizatori care nu isi permit astfel de dispozitive, dar isi doresc totusi telefoane de calitate superioara, asa ca Samsung le propune diferite modele din gama midrange (Apple nu propune astfel de dispozitive utilizatorilor sai).

Pentru cei care nu isi permit un Galaxy S20 Ultra, Samsung vine cu propuneri precum Galaxy A71, Galaxy 51, iar exemplele pot continua. Chiar daca nu fac parte din gama de varf a brandului, aceste dispozitive dispun de specificatii tehnice impresionante, care cu siguranta vor fi pe placul utilizatorilor.

Nu in ultimul rand, facem precizarea ca exista utilizatori care fie nu isi permit, fie nu au nevoie e telefoane care sa aiba specificatii tehnice iesite din comun. Pentru acestia, telefoanele low cost reprezinta cea mai buna solutie.

Va dati seama ca in conditiile in care Apple produce doar dispozitive iPhone din gama high end, nu are telefoane pentru utilizatorii care au nevoie de dispozitive low cost. Ei bine, Samsung are si astfel de telefoane, iar utilizatorii se bucura ca isi pot cumpara telefoane ieftine, de la un producator de top precum Samsung.

In plus, chiar daca discutam despre telefoane ieftine de la Samsung, acestea au designul atractiv, si nici la capitolul specificatii tehnice nu stau chiar rau.

Acestea sunt in mare parte cateva dintre motivele datorita carora, Samsung este cel mai apreciat producator de telefoane mobile la ora actuala.

0 Shares
You May Also Like