Cum sa iti cumperi led bar pentru masina

Cum sa iti cumperi led bar pentru masina

0 Shares
0
0
0

Conducerea off-road pe timp de noapte este distractiva. Este chiar mai distractiv atunci cand vehiculul dvs. este echipat cu bare de lumina LED care lumineaza o zona mare. Pentru a profita la maximum de barele cu LED-uri luminoase, trebuie sa alegeti cele potrivite in functie de nevoile dvs., care variaza de la conducere pentru distractie, aprindeti un camping sau un loc de munca. Iata trei sfaturi pentru a alege bara de lumina potrivita pentru camionul dvs.

Opteaza pentru unul realizat din materiale durabile

Stim cu totii cat de greu este de a conduce off-road. De aceea, oamenii personalizeaza vehiculele lor off-road pentru a le face puternice pentru terenul dificil de teren. Acelasi principiu se aplica barelor de lumina cu led. Pentru a va asigura ca va bucurati de timpul de conducere pe timp de noapte off-road, gasiti o bara de lumina LED care este fabricata din materiale durabile. Cele mai bune bare de lumina cu led sunt testate in conditii dificile pentru a se asigura ca compozitia lor materiala este suficient de puternica pentru a rezista la condusul pe sosea. Va recomandam led bar auto 240w.

De aceea trebuie sa mergeti pentru cele facute de companii de renume. Una dintre cele mai bune companii pe care le puteti accesa atunci cand cautati o bara de lumina cu LED-uri este dinamica diodelor. Compania are o reputatie puternica de a face lumini de inalta calitate.

Intelegeti capacitatea de amplificare a luminii

Capacitatea de consum de energie a unei lumini led este importanta deoarece are un impact asupra vietii bateriei automobilului. O bara de lumina cu led care consuma o cantitate mare de energie va poate distruge cu usurinta bateria si va va aduce distractia pe care intentionati sa o obtineti de pe urma conducerii off-road pe timp de noapte, cu luminile cu led-ul aprins. Pentru a va bucura de noaptea dvs. fara probleme, mergeti pentru o lampa cu consum redus de energie.

Puteti face acest lucru numai daca intelegeti capacitatea amplificatorului de lumina cu led. Cu cat capacitatea amplificatorului este mai mica, cu atat este mai buna durata de viata a bateriei.

Gasiti un tip de fascicul care se potriveste nevoilor dvs.

Inainte de a cumpara o bara de lumina cu led, asigurati-va ca intelegeti ce fel de fascicul de lumina doriti. Exista 3 tipuri de lampi de lumina pe care le puteti alege si va puteti distra la volan pe timp de noapte. Primul este fasciculul. O lumina cu lumina directa cu raza de actiune este proiectata pentru a ilumina  pe un singur loc.

Este de obicei folosita atunci cand intentionati sa faceti ceva lucru pe timp de noapte, in timp ce utilizati masina ca sursa de lumina. Este, de asemenea, minunat atunci cand intentionati sa conduceti pe drumuri inguste in care lumina trebuie sa fie focalizata pe o zona. Al doilea este fasciculul de inundatii.

Acest lucru este cel mai bun pentru camping si alte activitati in aer liber distractie. Se raspandeste lumina pe o suprafata mare, permitandu-va sa va bucurati de o noapte in aer liber cu prietenii si familia. In cele din urma, puteti alege sa mergeti pentru o lumina led combo. Aceasta lumina combina avantajele atat a spotului, cat si a luminii cu inundatii.

0 Shares
You May Also Like