Ce este rinoplastia?

Ce este rinoplastia?

0 Shares
0
0
0

O operatie la nas (tehnic numita rinoplastie) este o operatie pe nas pentru a-i schimba forma sau a-i imbunatati functia.

Se poate face din motive medicale – cum ar fi corectarea problemelor de respiratie legate de nas sau distorsionarea corecta care rezulta din traume sau defecte congenitale. Cei care cauta rinoplastie Bucuresti ar trebui sa urmeze linkul.

Se poate face si din motive cosmetice, care vor schimba forma si aspectul nasului.

Decizia privind o operatie a nasului

Daca va ganditi sa obtineti o operatie la nas, faceti o intalnire cu chirurgul dvs. pentru a discuta despre aceasta. In timpul acestei intalniri, discutati despre obiectivele dvs. si spuneti medicului ce va deranjeaza despre nas si cum doriti sa il schimbati.

Retineti ca nu exista nici un nas perfect. Chirurgia, totusi, poate imbunatati caracteristicile faciale si accentueaza frumusetea unica si naturala. Un chirurg plastic poate descrie caracteristicile faciale care va fac unici si va vor spune cum schimbarile va vor spori aspectul.

Chirurgul va evalua structurile nasului si alte caracteristici ale fetei. Dupa aceasta evaluare, el sau ea va poate spune daca asteptarile dvs. sunt realiste.

Chirurgul va lua in considerare, de asemenea, sanatatea dumneavoastra generala si ar trebui sa discute cu dvs. riscurile, timpul de recuperare si costurile implicate.

Exista diferite tehnici pentru remodelarea nasului. Odata ce decideti sa mergeti inainte, chirurgul trebuie sa descrie exact ceea ce isi propune sa faca.

Daca aveti asigurari de sanatate, asigurati-va ca va adresati asiguratorului in avans, pentru a afla ce este acoperit si ce va trebui sa platiti. Asigurarea de sanatate, de obicei, nu plateste pentru procedurile care se fac numai din motive cosmetice.

Rinoplastia: pas cu pas

O operatie la nas este, de obicei, facuta ca o procedura in ambulatoriu, ceea ce inseamna ca nu exista sedere peste noapte. Veti obtine anestezie generala sau locala. Cu anestezie generala, vei dormi prin operatie. Cu anestezie locala, veti fi sedati si nasul va fi amortit, astfel incat sa va relaxati si sa nu puteti simti durerea.

In timpul unei operatii, chirurgul face taieturi in nari. In cazuri mai dificile, chirurgul poate efectua si taieturi pe baza nasului. Chirurgul transforma apoi osul interior si cartilajul pentru a produce un aspect mai placut.

Dupa o operatie la nas, de obicei, oamenii poarta o arila nazala in prima saptamana. Va puteti astepta la umflaturi si vanatai in jurul ochilor dupa o interventie chirurgicala care va incepe sa se imbunatateasca dupa a treia zi. Se poate, totusi, sa dureze pana la doua saptamani.

Asteptati-va ca nasul sa se tot umfle, ceea ce probabil doar tu si chirurgul  veti observa. Acest lucru va disparea in urmatoarele sase luni. Forma finala a nasului dvs. va fi evidenta dupa ce s-a vindecat complet.

Trebuie sa evitati activitatea intensa timp de trei pana la sase saptamani dupa interventia chirurgicala. Poti sa te intorci la activitatile tale sociale imediat in doua-trei saptamani fara semne recunoscute ca ai suferit aceasta operatie.

Rinoplastia, denumita uneori “operatie la nas” sau “refacerea nasului” de catre pacienti, imbunatateste armonia faciala si proportiile nasului. De asemenea, poate corecta respiratia afectata cauzata de defectele structurale ale nasului.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…