Ce aduce nou iPhone 11 PRO MAX – ultima aparitie de la iPhone?

Ce aduce nou iPhone 11 PRO MAX – ultima aparitie de la iPhone?

0 Shares
0
0
0

iPhone PRO MAX este noul telefon iPhone pe care utilizatorii il pot comanda inca din septembrie si care va fi inlocuit abia spre finalul anului in curs. Iata care sunt unele dintre cele mai importante modificari in afara de camera si de modurile in care aceasta poate fi utilizata, elemente despre care s-a tot discutat in recenzii.

Noul ecran OLED pare sa aiba mai mult o nuanta galbena atunci cand vizionati scene albe sau cand priviti fotografii – aceste nuante nu sunt prezente atunci cand imaginile sunt vizualizate pe un ecran de computer, de exemplu, deci este un element de functionalitate ce tine strict de calibrarea dispozitivului.

Aceasta nuanta este vizibila si atunci cand 11 Pro Max este tinut langa iPhone XS Max din 2018 – dar este o modificare discreta, iar imaginile nu arata rau atunci cand sunt privite izolat.

Una dintre actualizarile cheie de aici este capacitatea de a reda continut Dolby Vision – s-ar putea sa nu para cine stie ce fata de HDR10 (versiunea normala a redarii dinamice de inalta gama pe care majoritatea telefoanelor o folosesc pentru a perfora partile intunecate si luminoase ale scenei si a face totul mai atragator vizual), dar face o diferenta.

Vizionarea de filme este mai imersiva – puteti vedea mai multe detalii si, in general, redarea video este mult mai cinematografica. Acest lucru se datoreaza faptului ca iPhone-ul poate afisa de obicei doar 800 de puncte de luminozitate (metrica pentru cat de luminos poate deveni ecranul), ceea ce este inca destul de bine – dar atunci cand vezi un film  cu Dolby Vision lucrurile devin si mai impresionante.

Daca nu ai pe nimeni in jurul tau, acel sentiment cinematografic poate fi imbunatatit prin redarea sunetului din difuzoare – Apple a creat o configuratie virtuala de sunet surround si, in timp ce nu este la fel de interesant ca sunetul redat de o pereche de boxe mari , sunetul se simte de parca actiunea este in jurul tau.

Din nou, nu este un lucru nou pentru industria smartphone-urilor, dar arata ca Apple lucreaza in continuare pentru a oferi cea mai buna experienta media posibila in toti acesti ani dupa lansarea iPod-ului.

Apple a facut o afirmatie considerabila cu privire la imbunatatirea duratei de viata a bateriei iPhone 11 Pro Max, subliniind faptul ca va putea dura cinci ore mai mult decat iPhone XS Max.

Modul de a face asta este cel putin interesant – acesta este un impuls mare in ceea ce priveste dimensiunea unitatii de alimentare, fara a afecta grosimea dispozitivului.

Cand vine vorba de alimentarea acestui telefon, aveti doua optiuni: exista incarcare wireless (in care va rugam sa investiti: obtineti un incarcator wireless pentru casa si birou) sau incarcatorul rapid din cutie.

Am testat capacitatea de incarcare a iPhone 11 Pro si a fost rapida intr-adevar: dupa doar 15 minute a fost aproape la 25%, mai mult decat suficient pentru a da mailuri urgente de exemplu. Incarcarea completa a durat doar 90 de minute, astfel incat incarcarea rapida face cu siguranta costul ridicat al 11 Pro Max un pic mai suportabil.

 

0 Shares
You May Also Like