Cum sa alegi copiatoare profesionale pentru o afacere de succes

0 Shares
0
0
0

Copiatoarele profesionale sunt aparate foarte utile pentru afacerile de orice dimensiuni. Sunt dotate cu functii diferite care pot implini simultan mai multe sarcini. Pentru a va asigura ca mergeti pe drumul cel bun, achizitionati copiatoare profesionale care sa indeplineasca obiectivele pe care afacerea dumneavoastra le are.

Importanta unui copiator profesional este una considerabila, nu doar pentru clienti, cat si pentru angajati. Asteptarea pentru duplicarea unui document, oricat ar fi marimea acestuia, opreste din volumul de munca, iar angajatii tind uneori sa nu fie eficienti tocmai din pricina timpului de asteptare. Copiatoare profesionale pot duplica intr-un timp foarte scurt mai multe documente simultan, fara a fi nevoie sa interveniti asupra acestuia.

Alegerea unui copiator profesional necesita examinarea necesitatilor si a obiectivelor societatii. Volumul lunar de printare (in medie), impreuna cu categoria documentelor sunt primii factori de care va trebui sa tineti cont in alegerea copiatorului.

Copiatoarele profesionale se impart in 4 categorii, dupa cum urmeaza:

  • Copiatoare mici cu un numar limitat de copii pe luna – 2,500 si se preteaza afacerilor de mici dimensiuni sau a firmelor mari la inceput de drum.
  • Copiatoare medii cu un numar de copii situat intre 2.500 si 10.000. Acestea pot fi folosite si de catre afacerile de dimensiuni medii, precum si de cele mici.
  • Copiatoare mari cu un numar de pana la 200.000 de copii lunar si sunt utile pentru firmele cu un volum serios de duplicare a documentelor.
  • Copiatoare foarte mari a caror numar de copii depaseste 250.000. Acest tip de copiatoare este unul foarte rar intalnit, societatile care il folosesc sunt intr-o varietate scazuta.

De retinut este ca imprimantele de dimensiuni mici nu indeplinesc aceleasi functii ca si copiatoarele profesionale de dimensiuni mici. Cele din urma sunt mult mai eficiente si au o viteza de printare ridicata.

Examinarea nevoilor afacerii dumneavoastra este esentiala in selectarea tipului de copiator potrivit. In cazul in care volumul lunar nu poate fi stabilit, puteti opta pentru inchirierea unui copiator profesional in locul achizitionarii acestuia. La inchirierea copiatoarelor profesionale aveti beneficii care pot influenta inclusiv bugetul alocat acestui proces.

Volumul lunar de printare in medie se stabileste impreuna cu angajatii pentru rezultate mai bune, acestia fiind cei care il vor folosi mai des. Copiatorul potrivit nu trebuie sa fie nici ieftin si nici scump, ci doar sa indeplineasca cerintele societatii dumneavoastra.

Copiatoarele profesionale nu numai ca sunt utile pentru ca duplica mai multe documente simultan, ci sunt si calitative, documentele fiind copiate mai calitativ. Un astfel de copiator reprezinta o optiune potrivita pentru firmele de orice dimensiuni.

Alegerea potrivita a unui copiator profesional depinde de mai multi factori si este indicat ca decizia sa fie luata de mai multe persoane. Binele firmei reprezinta implicit si binele angajatilor si cel al conducerii.

Copiatoarele profesionale reduc din timpul de asteptare cand perioada in care in mod normal se lucreaza, este blocata de asteptarea copierii unui document. Cu alte cuvinte, orice societate are nevoie de un  astfel de copiator, mai devreme sau mai tarziu.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…