Care sunt cele mai ieftine aplicatii? Unele sunt chiar gratuite!

Care sunt cele mai ieftine aplicatii? Unele sunt chiar gratuite!

0 Shares
0
0
0

Bineinteles, cele mai bune aplicatii pentru tine si pentru telefonul tau mobil depind de cine esti si de nevoile tale. Cu toate acestea, exista unele aplicatii de care marea majoritate ar beneficia, iar altele sunt pur si simplu bune de avut. Unele va pot usura semnificativ viata sau anumite parti ale acesteia, iar altele pot fi pur si simplu mai distractive.

De aceea, va recomandam acum cateva aplicatii diferite care credem ca pot fi benefice pentru majoritatea oamenilor. Pentru ca o aplicatie sa fie considerata sau sa fie numita buna, exista cateva nevoi de baza pe care trebuie sa le indeplineasca. 1 trebuie sa fie capabil sa furnizeze un serviciu de care aveti nevoie si pe care probabil nu il puteti obtine in alte moduri sau in alte locuri 2 trebuie sa fie foarte usor de utilizat, in special in fiecare zi.

O aplicatie nu trebuie sa fie neaparat sofisticata, dar este important ca aceasta sa fie simpla si usor de utilizat.

Aplicatia Red Liv

Cu aceasta aplicatie gratuita Red Liv, veti fi intotdeauna pregatit in cazul in care tu sau altcineva are un accident. Cu aceasta aplicatie, dezvoltata, veti avea intotdeauna la indemana instructiuni de prim ajutor care sa va salveze viata. Marea majoritate dintre noi, cu permis de conducere sau de alta natura, am mai trecut prin cursuri de prim ajutor, dar majoritatea au uitat din nou liniile directoare.

Aceasta aplicatie va va ghida pe parcursul intregului proces si va va ajuta sa salvati vieti in cazul in care situatia se va ivi. Majoritatea persoanelor care mor in urma unui stop cardiac ar fi putut fi salvate daca persoanele din jurul lor in acel moment si-ar fi amintit primul ajutor.

Asadar, daca va aflati vreodata intr-o situatie de urgenta, ajutati sa faceti diferenta cu aceasta aplicatie. Atunci cand folosesti aplicatiile intens, este posibil ca in viitor sa ai nevoie de acumulatori telefoane pentru a mentine autonomia ok.

Spotify

Spotify este o aplicatie de lifestyle si a devenit destul de importanta pentru majoritatea tinerilor danezi. Aplicatia va ofera muzica gratuita si va puteti gasi toti muzicienii preferati intr-o clipa si le puteti asculta muzica oriunde v-ati afla. Nu mai trebuie sa descarcati si sa va organizati toate albumele. Cu Spotify, puteti face totul online sau de pe telefonul mobil, iar listele de redare sunt mereu cu tine. Este minunat pentru iubitorii de muzica.

Instagram

O alta aplicatie pe care majoritatea oamenilor nu o pot ocoli este Instagram. Instagram este o aplicatie in care poti fi atat privat, cat si public. Poti face galerii foto pentru prietenii si urmaritorii tai. Instagram a devenit foarte mare si acum exista mai multe companii care fac bani in acest fel, ca sa nu mai vorbim de persoanele care au devenit celebre folosind Instagram.

Puteti construi o intreaga pagina de fani in jurul Instagram daca aveti timp si inclinatie, dar si sa urmariti pur si simplu ce fac prietenii, idolii sau brandurile preferate, precum si companiile. Aplicatia este foarte simplu de utilizat si este aproape la fel de necesara ca si Facebook, daca doriti sa tineti pasul cu social media.

0 Shares
You May Also Like