Cand ai nevoie de un service pentru iPhone-ul tau?

Cand ai nevoie de un service pentru iPhone-ul tau?

0 Shares
0
0
0

Desi sunt unele dintre cele mai bune smartphone-uri existente pe piata, telefoanele produse de Apple pot oricand sa aiba probleme de functionare, motiv pentru care este nevoie de diverse reparatii. Daca pentru unele dintre problemele aparute poti gasi solutii rapid, fara a apela la ajutor specializat, pentru altele este nevoie probabil sa mergi intr-un service de reparatii iPhone pentru a face telefonul sa functioneze din nou in parametri normali, la cele mai inalte performante ale sale.

Supraincalzirea telefonului, o problema reclamata de multi dintre utilizatorii telefoanelor Apple, dar mai ales de utilizatorii modelelor iPhone 6S, reprezinta un motiv pentru care poti ajunge cu telefonul in service. Nu este vorba despre incalzirea telefonului atunci cand este folosit in mod excesiv pentru o perioada mai mare de timp, ci de supraincalzirea acestuia fara un motiv anume. Ceea ce trebuie sa faci in acest caz este sa lasi telefonul sa se raceasca, sa il pui intr-un loc ferit de razele directe ale soarelui si apoi sa incerci sa identifici o solutie pe termen lung prin apelarea unor specialisti in reparatii iPhone. Ultima optiune inainte de a merge cu telefonul in service este incercarea unei resetari din fabrica si configurarea din nou a dispozitivului iPhone 6S.

Reclamatii de-a lungul timpului au fost si in ceea ce priveste difuzorul dispozitivului sau a functiei touch 3D pe modelele iPhone 6S. Una dintre functiile principale ale iPhone 6S este Touch-ul 3D care permite apasarea usoara a display-ului. Unii utilizatori au intalnit probleme in utilizarea acestei functii, pentru ca functioneaza prea greu. Daca nu este vorba despre setarile telefonului sau daca nici o resetare generala sau o actualizare a sistemului nu te ajuta, atunci este nevoie sa mergi intr-un service pentru ca un specialist sa se ocupe de aceasta problema.

De asemenea, au fost reclamate probleme cu functionarea Bluetooth. Au existat de nenumarate ori incercari nereusite ale utilizatorilor de a se conecta la diverse dispozitive Bluetooth, insa fara nicio reusita. Pentru unii dintre utilizatori conexiunea nu poate fi stabilita sau aparatul se deconecteaza frecvent, pentru altii se conecteaza, dar unele functii nu functioneaza corect. Pentru aceasta este nevoie de deconectarea totala a dispozitivelor, de o resetare generala a telefonului sau, ca ultima solutie, de ajutorul unui specialist in reparatii iPhone.

Tot o problema de conectare frecventa este si cea cu Wi-Fi-ul. Multi utilizatori au avut probleme cu conexiunile Wi-Fi pe iPhone 6S sau 6S Plus. Daca descoperi ca nu te poti conecta la o retea Wi-Fi sau ca conexiunea creata scade frecvent sau incetineste, exista multe lucruri pe care le poti incerca inainte de a duce telefonul in service pentru reparatie. Incearca sa activezi si sa reactivezi de cateva ori Wi-Fi, sa repornesti telefonul, sa ii configurezi din nou setarile de retea sau sa dai o revenire la setarile din fabrica.

In cazul in care GPS-ul nu functioneaza corect ai putea sa optezi pentru o resetare din fabrica a telefonului. Daca aceasta solutie nu este cea potrivita, contacteaza un service care te-ar putea ajuta cu diagnosticarea si inlaturarea problemei.

0 Shares
You May Also Like