Cum contribuim la cresterea duratei de viata a unei baterii iPhone?

Cum contribuim la cresterea duratei de viata a unei baterii iPhone?

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane care intentioneaza sa isi cumpere un nou smartphone, se orienteaza spre modelele iPhone de la Apple.

Designul minunat al acestor dispozitive, specificatiile tehnice pe masura asteptarilor si nu in ultimul rand, reputatia brandului; sunt cateva dintre motivele pentru care foarte multe persoane aleg sa isi cumpere un astfel de dispozitiv.

Mentionam insa faptul ca si terminalele iPhone, la fel ca alte dispozitive de pe piata pot surprinde intr-un mod neplacut, iar aici putem da drept exemplu durata de viata a bateriei iPhone.

Multi utilizatori s-au plans de faptul ca bateriile terminalelor iPhone nu au o avut o durata de viata indelungata. In urmatoarele randuri vom vedea cum pot contribui utilizatorii iPhone la cresterea duratei de viata a bateriei, pentru a nu fi nevoie sa opteze pentru o baterie iPhone noua.

Mentinerea bunei sanatatii bateriilor

Bateriile urasc caldura, care le scurteaza considerabil durata de viata. Daca este vara, incercati sa nu lasati iPhone-ul sa stea in lumina directa a soarelui sau intr-un mediu extrem de fierbinte. Daca este iarna, incercati sa nu lasati iPhone-ul pe un incalzitor sau in fata unui calorifer.

Daca iPhone-ul devine prea fierbinte, acesta se va manifesta prin reducerea luminozitatii ecranului si altfel telefonul va incerca sa reduca cat mai mult posibil caldura, si in cele din urma, va va avertiza de caldura pentru a-l opri cu scopul de a preveni deteriorarea. Nu lasati insa sa se ajunga atat de departe.

De asemenea, cand dormiti noaptea, utilizati o incarcatura mai mica, incarcator mai lent. Puteti incarca rapid dispozitivul, dar acest lucru creeaza mai multa caldura si poate reduce starea de sanatate pe termen lung a bateriei.

Aveti grija ce aplicatii instalati. Se stie faptul ca in cazul in care o aplicatie nu se comporta corespunzator, poate sa afecteze bateria. In cazul in care aveti 5-6 aplicatii instalate care nu se comporta corespunzator, durata de viata a bateriei poate fi afectata foarte tare de aceste aplicatii.

Atunci cand folositi dispozitivul iPhone, pentru ca bateria sa reziste cat mai mult timp incarcata, puteti seta nivelul luminozitatii in asa fel incat ecranul sa fie cat mai intunecat. Cu cat ecranul este mai intunecat, cu atat va consuma mai putina energie, iar astfel bateria va rezista mai mult timp incarcata.

De-asemenea, trebuie sa stiti ca widget-urile consuma si ele multe resurse, asa ca puteti alege sa renuntati la ele pentru a va ajuta bateria dispozitivului iPhone sa reziste cat mai mult timp incarcata.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in legatura cu factorii care duc la descarcarea rapida si la deteriorarea bateriei iPhone. In cazul in care bateria se descarca din ce in ce mai rapid, chiar si cand in mod normal nu ar trebui sa se intample acest lucru, trebuie sa luati cat mai curand posibil in calcul achizitionarea unei baterii iPhone noi.

Avand o baterie iPhone noua, cu siguranta va veti putea bucura mai mult timp de dispozitiv, iar acesta va rezista mai mult timp incarcat.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…