Aplicatii-care-iti-consuma-bateria-unui-iPhone

Aplicatii care iti consuma bateria unui iPhone

0 Shares
0
0
0

Aplicatii-care-iti-consuma-bateria-unui-iPhoneOricat de mult am indragi telefoanele iPhone si aplicatiile disponibile in AppStore, unele dintre acestea ne consuma foarte mult bateria si ii reduc durata de viata. Cu toate acestea, ne este aproape imposibil sa renuntam la utilizarea lor, motiv pentru care le folosim zilnic si ne bucuram de beneficiile pe care ofera.

De regula, aplicatiile care consuma cel mai mult din baterie chiar si atunci cand nu sunt utilizate sunt cele care se actualizeaza in background. Aceste actualizari sunt necesare pentru ca atunci cand aplicatiile sunt deschise, informatiile sunt afisate in ordinea aparitiei lor.

Pentru ca iOS ne permite sa aflam care sunt aplicatiile ce solicita cel mai mult bateria, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti in meniul Settings >  Battery, Configurations > Battery, unde veti afla care sunt aplicatiile responsabile de descarcarea rapida a bateriei.

Puteti afla procentul din baterie consumat de fiecare aplicatie atat zilnic, cat si in ultimele sapte zile ale saptamanii. Sunt oferite chiar si informatii referitoare la consumul de energie inregistrat atunci cand aplicatia nu era deschisa in ecranul principal.

Printre cele mai mari consumatoare ale bateriei unui iPhone se numara urmatoarele aplicatii: Safari, Facebook, Twitter, Snapchat, YouTube, Google Maps, Skype si Mail. Acestea sunt si printre cele mai utilizate. Aplicatii precum Facebook Messenger, Telefon, Pages, Camera sau AppStore dispun de un consum mai mic al bateriei.

Cu toate acestea, ne este imposibil sa renuntam la ele doar pentru ca ne consuma foarte mult din baterie. Intr-o era a socializarii, putini oameni isi petrec ziua fara sa acceseze Facebook, Instagram, YouTube, FaceTime, Skype sau fara sa navigheze pe internet.

Trucuri pentru marirea autonomiei bateriei

Cu cat utilizati mai multe aplicatii de acest gen, cu atat bateria telefonului se va descarca mai repede. Daca opriti Background App Refresh veti obtine o autonomie mult mai buna. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia Settings, iar apoi sa accesati General si sa selectati Background App Refresh, urmand sa mutati butonul pe Off.

Din moment ce Facebook se numara printre aplicatiile care solicita cel mai mult bateria, o metoda de a evita acest lucru fara sa o inchideti, este sa adaugati Facebook pe ecranul Home. Cum faceti acest lucru? Este cat se poate de simplu! Deschideti Safari, mergeti pe Facebook.com, va logati, iar apoi apasati pe iconita share din partea de jos a ecranului si selectati Add to Home Screen.

Dupa ce apasati Add, iconita va fi adaugata pe ecranul Home si veti putea accesa imediat site-ul web, ca si cum ati folosi aplicatia. In acest fel veti economisi baterie, fara sa renuntati la reteua preferata de socializare.

Daca totusi bateria se descarca foarte repede, este posibil sa aveti nevoie de inlocuire baterie iPhone. Exista numeroase service-uri GSM unde va puteti inlocui bateria cu una noua.

Cu o baterie noua nu va puteti astepta ca propriul iPhone sa reziste ore intregi, in timp ce sunteti conectat pe diferite aplicatii, fara sa se descarce, insa poate avea o autonomie mult mai ridicata decat in cazul unei baterii vechi.

0 Shares
You May Also Like