Care sunt cele mai uzuale probleme aparute la tigarile electronice?

0 Shares
0
0
0

Un numar din ce in ce mai mare de fumatori aleg sa vapeze in loc de a trage in piept fumul de tigara. Este o evolutie oarecum fireasca, in conditiile in care tigarile electronice ofera aceeasi senzatie ca si fumatul, insa sunt mult mai sanatoase, sau mai degraba putem spune ca sunt mult mai putin nesanatoase decat tigarile clasice.

Cei care nu sunt obisnuiti cu tigara electronica insa, se pot trezi cu o serie de probleme, unele mai neplacute decat altele. Pentru a le putea evita sau macar pentru a fi constient de ele, incercam sa le evidentiem pe cele mai uzuale.

Prea putina nicotina. Este principalul motiv pentru care foarte multi fumatori nu se inteleg cu tigarile electronice si aleg sa revina la fumat. Pentru o experienta cat mai buna, nivelul de nicotina trebuie sa acopere cerintele corpului.

Daca nu esti multumit cu senzatia pe care ti-o ofera vapatul, incearca sa modifici cantitatea de nicotina. De asemenea, incearca sa iti schimbi modul de a fuma. Vapatul nu se face la fel ca si fumatul. Mai exact, nu este indicat sa tragi aburul direct in plamani. Pentru a putea absorbi nicotina trebuie sa tii aburul in gura dupa care sa il inhalezi.

Scurgeri de lichid. Multe tigari au scurgeri de lichid, iar acestea pot fi cauzate fie de neatentie fie de uzura unor capacele. Daca tigara se scurge incearca sa te asiguri ca umplerea rezervorului cu lichid se face corect, ca toate garniturile sunt intregi si ca nu uiti niciodata tigara in pozitie orizontala.

Apare gust de ars. Gustul de ars este o alta problema intalnita destul de des. De regula, apare din cauza nerabdarii vaperului de a se bucura de vapat. Dupa umplerea rezervorului cu lichid trebuie sa se astepte o perioada pentru ca bumbacul din rezistenta sa fie bine imbibat cu lichid. Altfel, apare acel gust neplacut.

Gat uscat. Majoritatea celor care au trecut de la tigari clasice la tigari electronice s-au confruntat cu problema gatului uscat. Senzatia este una normala si este cauzata de propilen glycolul din lichid.

Pentru a evita aparitia acestei probleme este bine sa se foloseasca lichide cu concentratie mai multa de glicerina vegetala. De asemenea, poti sa bei apa ori de cate ori vapezi. Este foarte sanatos si te scapa de neplaceri.

0 Shares
You May Also Like