Branduri celebre de ceasuri de mana

0 Shares
0
0
0

Asa cum femeile au o pasiune pentru cercei, pentru coliere sau pentru bratari din aur, asa au si barbatii o pasiune pentru ceasuri.

Cei care au o situatie financiara foarte buna, isi vor indrepta atentia spre ceasuri de lux, iar in cele ce urmeaza vom enumera cateva dintre cele mai importante branduri care se mandresc cu cele mai frumoase ceasuri de lux, nu inainte de a mentiona insa ca orice casa de amanat care are anunturi de genul cumparam ceasuri de lux, ar fi interesata de asemenea modele.

PATEK PHILLIPPE

Patek Phillippe produce unele dintre cele mai ravnite si high-end ceasuri din lume, castigand milioane de dolari pentru unele dintre modelele lor mai rare. Acest brand prestigios de ceas cu o istorie de modele inovatoare, a fost mult timp favorizat de redeventa.

Celebritati purtatoare de ceasuri ale acestui brand:  Regina Victoria, Ellen DeGeneres, Robert Downey Jnr, John Mayer, Nicolas Sarkozy, etc.

De mentionat este faptul ca modelele acestui brand costa intre 15.000 de dolari si un milion de dolari, asa ca fiecare in functie de preferinte si in functie de situatia financiara isi poate alege un ceas al acestui brand.

Cel mai scump pe care Patek Philippe l-a vandut este ceasul de supercomplicare al lui Henry Graves Jr., vandut pentru 24 de milioane de dolari in 2014.

AUDEMARS PIGUET

Inca detinut astazi de familiile fondatoare originale, celebrul brand Audemars Piguet este unul dintre cei mai vechi producatori de ceasuri din lume.

Purtatorii celebri ai acestor ceasuri printre altii sunt James Corden, Tom Cruise, Lebron James, Usher, iar exemplele pot continua. Ceasurile acestui mare brand au preturi cuprinse intre 7000 de dolari si 850.000 de dolari.

Cele mai scumpe Audemars Piguet vandute:  Semnat Audemars Piguet Geneve Leap Anul Perp pentru 545.000 dolari in 2015.

VACHERON CONSTANTIN

Clasicul producator elvetian de ceasuri Vacheron Constantin dateaza din 1755, iar Napoleon Bonaparte era proprietarul unuia dintre ceasurile lor.

Oameni celebri care poarta ceasurile acestui brand printre altii sunt Marlon Brando, Donald Trump, Kate Bosworth, Rick Ross, iar preturile acestor ceasuri sunt cuprinse intre 18.000 de dolari si 6 milioane de dolari.

Cel mai scump Vacheron Constantin a vost achizitionat de catre regele Fouad pentru 2,77 milioane de dolari in 2005.

TAG HEUER

Ca si multe companii de ceasuri de inalta calitate, Tag Heuer a fost infiintata in Elvetia. Popular printre soferii de masini, Tag Heuer a fost de asemenea primul brand de ceas pentru folosit de catre cei care au intrat in spatiu.

Purtatorii celebri de ceasuri ai acestui brand sunt printre altii Patrick Demsey, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Barack Obama, iar preturile ceasurilor sunt cuprinse intre 1500 de dolari si 10 milioane de dolari.

Cel mai scump Tag Heuer ii apartine lui Steu McQueen, care pentru ceasul lui Heuer a platit suma de 799.500 de dolari in 2012.

  1. LANGE & SÖHNE

Fondata in 1845 in Germania, A. Lange & Sohne si-a inchis portile in 1948, dupa ce administratia sovietica postbelica a municipalitat proprietatea companiei. Cu toate acestea, au revenit in afaceri in 1990 si au continuat sa-si puna amprenta asupra industriei de ceasornicarie cu ceasurile lor foarte complicate.

Purtatorii celebri ai acestor ceasuri sunt Vladimir Putin si Carmelo Anthony, insa exista si diferiti oameni de afaceri care poarta ceasurile acestui mare brand.

Gama de preturi a acestor ceasuri este cuprinsa intre 15.000 si 1 milion de dolari, iar cel mai scump ceas vandut de catre brand a fost Platinum Tourbillon pentru 333.000 de dolari in 2005.

0 Shares
You May Also Like