Tratament kashmir hair

0 Shares
0
0
0

In momentul in care discutam despre tratament kashmir hair, cu siguranta putem sa aducem in discutie mai multe produse profesionale care au fost special concepute pentru ingrijirea parului, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Kashmir Keratin profund sampon pentru sulfat de par umed si moale si paraben gratuit este un prim produs pe care il vom aminti. Kashmir Keratin Deep Shampoo trateaza si repara parul in profunzime, acoperind fiecare arbore de par cu keratina adanc in radacini de par.

Acesta este samponul ideal pentru parul gras, acest sampon pastreaza parul hidratat in timp ce elimina excesul de ulei pentru a mentine parul curat, stralucitor si voluminos.

Kashmir Keratin Laboratories au creat o gama unica de formule pe baza de Keratin, destinate repararii parului deteriorat si colorat. Keratina este alcatuita din aminoacizi care penetreaza in mod activ arborele de par pentru a repara, intari si reinnoi firele de par.

Utilizarea regulata a produselor Kashmir Keratin va asigura ca parul este lasat sanatos, puternic si revitalizat.

Formulele moleculare unice ale Kashmir Keratin pot identifica si repara parul deteriorat si nesanatoase, elimina impuritatile si alti factori negativi, si intaresc parul pentru a-l restabili in starea sa naturala si sanatoasa.

Dupa spalarea parului cu sampon imbogatit cu Kashmir Keratin, aplicati balsamurile in par, asteptati 2-3 minute si apoi clatiti bine. Pentru rezultate perfecte, va recomandam sa utilizati samponul, masca si serul seriei Kashmir Keratin.

Kashmir Keratin Absolut Masca de Recuperare Sulfat si Paraben gratuit pentru par foarte deteriorat este un prim produs util pentru tratarea parului, despre care vom discuta in cele ce urmeaza. Masca Absolut Recovery vizeaza zonele in care parul este deteriorat, lasandu-l sa se simta mai rezistent si mai usor de administrat.

Parul dvs. va arata mai fin si mai moale de la radacina la varf, datorita ingredientului multifunctional al Hidragloss cu proprietatile sale de conditionare si nutritie. Poate fi folosit in loc de balsam sau ca un tratament profund o data pe saptamana.

Dupa samponarea parului, aplicati o cantitate mica de masca Kashmir Keratin Absolute Recovery pentru par si masaj. Lasati timp de 3-5 minute ca balsam sau 15 minute pentru tratamentul masca profunda, dupa care clatiti cu apa, dupa cum doriti.

Kashmir Keratin Masca de par ceramica pentru parul deteriorat si uscat este un alt produs profesional pentru ingrijirea parului, despre care vom discuta. Sistemul de coafuri Kashmir a creat o gama unica de formule pe baza de Keratin, destinate repararii parului deteriorat si vopsit.

Efectul Keratin Effect Mask este compus din aminoacizi care penetreaza in mod activ arborele de par pentru a-l repara, intari si reinnoi. Utilizarea regulata a produselor Kashmir Hair va va ajuta parul sa fie lasat sanatos, puternic si revitalizat.

Dupa spalarea parului cu sampon cu efect de Keratin Effect Kashmir, aplicati o cantitate generoasa de produs si lucrati prin par de la radacini pana la capat. Lasati 3-5 minute pentru ca parul sa absoarba complet keratina si clatiti cu apa calduta.

Kashmir Keratin Curl Ease 8oz. Crema imbogateste parul cu umiditate si cu Keratina pura. Reface fibra de par, permitand modelarea buclelor asa cum le doriti si dureaza toata ziua. Crema este imbogatita cu extracte de Keratin pure si Aminoacizi bogati in umiditate, hranindu-va parul si facandu-l mai flexibil.

Acest produs profesional ii permite parului sa fie decorat si format in bucle mari, moi si lustruite, care pot rezista oricaror conditii meteorologice pe tot parcursul zilei. Dupa samponare, pe parul umed sau uscat, aplicati o cantitate mica de crema in tot parul, iar rezultatul va fi unul spectaculos.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…