Sfaturi pentru optimizare SEO!

Sfaturi pentru optimizare SEO!

0 Shares
0
0
0

Acum, ca SEO nu mai are nici un secret pentru tine, aici sunt 10 sfaturi SEO selectate pentru tine din 200 de recomandari ale Google pentru a optimiza SEO-ul site-ului tau.

1: Titlul paginilor dvs. cu eticheta <title>

Poate suna simplu si evident, dar asigurati-va ca toate paginile dvs. au un titlu cu titlul <title>. Aceasta eticheta trebuie sa fie completa si trebuie sa fie o descriere a paginii actuale si nu a site-ului ca un intreg.

Titlul trebuie sa includa principalele cuvinte cheie ale paginii, sa fie unic si sa nu depaseasca 60 pana la 65 de caractere. Eticheta titlului este afisata in rezultatele cautarii Google. Daca simtiti ca nu va descurcati puteti intra pe SeoAccounts.

2: Meta descrierea paginilor dvs. web

Descrierea nu trebuie sa descrie numai o pagina web, ci sa o “vanda”. Descrierea paginii dvs. este afisata in rezultatele cautarii, asadar ar trebui sa incurajeze utilizatorul sa dea click pe linkul dvs., si nu pe altul.

Meta descrierea trebuie sa includa si cuvintele cheie ale paginii dvs., sa fie unica si sa nu depaseasca 156 de caractere.

Google testeaza afisarea meta-descrierilor mai lungi in rezultatele cautarii. Acum pot fi afisate in 4 linii in loc de 2 linii (de la 160 la 330 de caractere). Daca meta-descrierile dvs. nu sunt suficient de lungi, Google va folosi in continutul paginii dvs.

3: Ierarhia continutului dvs. utilizand etichetele semantice H1, H2, …

Cand vorbim despre titlurile definite de etichetele h1, h2, h3, h4, h5, h6, W3c (World Wide Web Consortium) ne spune:

“Un titlu descrie subiectul sectiunii pe care o introduce”

Acest lucru inseamna ca un titlu (hn) va descrie prin rezumarea explicita a paragrafului pe care il prezinta.

Atunci cand clasificati titlurile si subtitrarile paginii dvs., acordand prioritate acestora, aduceti o notiune de valoare fiecaruia dintre titlurile dvs. Un titlu H1 ar trebui sa rezume subiectul general al paginii dvs., un titlu H6 rezuma o sectiune foarte detaliata a subiectului tratat in pagina dvs.

4: Autorizarea si autentificarea editorului

Google este motorul de cautare numarul unu, dar Google+ nu este inca numarul unu pe retele sociale. Google+ este reteaua sociala a Google si cea pe care compania dvs. o va favoriza pentru a va optimiza SEO. Google Plus va permite sa conectati site-ul web la un cont Google.

De ce sa legati conturile?

  • Va permite sa intrati in legatura cu prietenii, fanii, clientii si perspectivele dvs.
  • Este eficient pentru SEO local (Google My Business)
  • pagina Google+ ofera Google informatii care ajuta la determinarea relevantei site-ului dvs. pentru interogarea de cautare a unui utilizator in Cautarea Google.
  • Actiunea are, de asemenea, Google pentru a identifica autorul unei pagini web cu Paternitatea (Paternitatea este acum inlocuit de Publishership), avatarul profilului Google+ poate fi afisat in rezultatele de cautare furnizate pentru a naviga in timp ce va conectat la G + .

5: Micro-date, o valoare adaugata “SEO”

Exista mai multe formate diferite pentru metadate, cum ar fi microformatele si RDF-urile. Cu ajutorul datelor micro, puteti defini o organizatie, o persoana, un produs si multe altele.

Elementele cum ar fi datele, recenziile si titlurile de locuri de munca pot fi evidentiate in rezultatele cautarii, reprezinta atat o valoare adaugata pentru SEO, cat si o oportunitate dintr-o perspectiva de marketing.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…