Garantiile pentru laptopuri de la Amazon si Apple

Garantiile pentru laptopuri de la Amazon si Apple

0 Shares
0
0
0

Desi Amazon nu fabrica multe in ceea ce priveste electronica high-end, cateva device-uri ale companiei au castigat teren impotriva iPad-urilor si articolelor precum tabletele Note de la Samsung. Garantia standard a tabletei Amazon este buna, iar transportul este acoperit integral de companie.

Garantia extrem de redusa, de 90 de zile, pentru cea mai recenta tableta nu este nicidecum minunata, dar Amazon a aratat ca este pe drumul cel bun si sunt semnale ca aceste garantii vor fi extinse la perioade asemanatoare cu cele practicate de concurenta.

Garantia standard.

Tableta de 7 inchi: garantie limitata de 90 de zile.

Toate celelalte tablete si cititoare electronice Kindle: garantie limitata de 1 an

Kids Edition Tablets: garantie de 2 ani

Garantie standard acoperita.

Garantia standard pe majoritatea tabletelor si cititoarele Kindle, acopera defectele de fabricatie. Daca aveti un dispozitiv care se afla in garantie, puteti opta sa il reparati la Amazon sau la un magazin autorizat de acestia sau Amazon va va oferi un dispozitiv de inlocuire nou sau reconditionat, care este echivalent cu cel pe care il aveti. Compania nu ofera reparatii sau inlocuiri pentru accidente sau abuzuri, cu exceptia cazului in care detineti o tableta Fire Kids Edition.

Garantia pentru ingrijirea copiilor: In afara de ceea ce este acoperit de garantia limitata, editia Worry-Free, care vine standard cu tablete Kids Edition, acopera accidentele de baza precum infiltrarile de lichid. Nu acopera focul sau utilizarea incorecta (cum ar fi utilizarea intr-un mod care nu a fost destinat – tratarea lui ca un coaster, jocul cu el etc.), uz comercial, reparatii personale sau modificari.

Costuri de livrare. Amazon plateste costul livrarii produsului care urmeaza sa fie reparat sau returnat prin trimiterea de etichete de expediere imprimabile. Compania plateste, de asemenea, pentru returnarea articolelor reparate sau a oricaror inlocuiri.

Garantia va fi anulata daca este inlocuita memoria RAM sau unitatea de hard disk? Orice upgrade sau reparare neautorizata a oricarei tablete Amazon sau a dispozitivului Kindle, va anula garantia. Schimbari recente la Garantia Amazon. Cand Amazon a lansat tableta Fire de 7 inchi cu oferte speciale pentru doar 50 de dolari, compania a anunta de asemenea garantia pentru acea tableta, de doar 90 de zile. Toate celelalte tablete – impreuna cu produsele Kindle, Echo si televizorul Fire – au o garantie limitata de un an.

Apple

Apple va va oferi o modalitate de a plati pentru livrarea produsului catre tehnicienii companiei, insa garantia este cea mai buna pentru oricine locuieste intr-o zona populata unde este disponibil accesul la un bar Genius. Garantia ofera o forma de acoperire de baza, dar capacitatea de a primi ajutor de la tehnicieni sau angajati Apple la oricare dintre locatiile de vanzare Apple, va poate scuti de foarte multa bataie de cap.

Garantia standard pentru IPad, iPad mini, iPad Air, MacBook, iMac, Mac mini, Mac Pro: Garantie limitata de 1 an + 90 de zile de asistenta tehnica.

Garantia standard protejeaza numai defectele de fabricatie, fara acoperire pentru accidente, incendii, apa sau deteriorari cauzate de reparatii sau upgrade-uri pe care le-a incercat orice persoana neautorizata.

Nu va ajuta cu partile defecte care sunt considerate consumabile, cum ar fi bateriile, si nu va acoperi daunele cosmetice sau deteriorarile cauzate de alte produse, inclusiv cablurile sau alte accesorii terte, care sunt atasate la dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like

Scaun pentru gaming

Daca doriti ca scaunul dvs. de joc sa rezizte cat mai mult timp, atunci niciodata nu faceti compromisuri…