Un ghid rapid pentru incepatori referitor la Entropia Universe

Un ghid rapid pentru incepatori referitor la Entropia Universe

0 Shares
0
0
0

Ce este Entropia Universe?

Entropia Universe, jocul video de rol online amplu multi-jucator al dezvoltatorului MindArk, este un MMORPG bazat pe sci-fi. Mediul sau planetar 3D si sistemul economic in bani reali ofera utilizatorilor o experienta unica si interesanta de joc.

Jocul este gratuit. Universul este alcatuit din mai multe planete amplasate in principal in zonele bazate pe science fiction. Scara lumilor jocului este atat de vasta incat si veteranii Entropia Universe, care au investit deja ore de munca, curaj si entuziasm, considera ca mai sunt multe de explorat.

Elementele de baza ale jocului Entropia Universe

Entropia Universe este un MMORPG in care jucatorii au avataruri, calatoresc printr-o varietate de medii 3D pentru a vana creaturi, exploata minereuri si materie energetica, ca sa gaseasca resursele folosite pentru arta mestesugatirului si multe altele.

Pentru ca exista atat de multe de facut in Entropia Universe, vom descompune regulile jocului, examinand activitatile, componentele si jocul de baza.

Planetele si calatoriile interplanetare

Jucatorii incep de la una dintre planetele din Entropia Universe, cum ar fi Planeta Calypso, Arkadia, ROCKtropia, Monria sau altele. Desi aceste planete au in comun economia si mecanica jocului, fiecare planeta este detinuta si intretinuta de un „Planet Partnerˮ, care este liber sa implementeze concepte, afaceri, locatii, activitati si alte idei unice pentru respectiva planeta.

Calatoria pe o planeta implica diverse moduri de transport. Jucatorii navigheaza in anumite zone fie pe jos, fie cu o multitudine de vehicule, fie prin teleportare. Calatoria interplanetara, pe de alta parte, cere jucatorilor sa calatoreasca intr-una dintre diferitele tipuri de nave spatiale. Navele-mama, de exemplu, sunt nave mari care pot transporta echipaj, pasageri si nave spatiale mici pe o alta planeta, in timp ce navele de transport mijlocii denumite Privateers sunt nave care calatoresc alaturi de alte nave mai mici.

Alegerea unei planete

Fiecare planeta are o tema fundamentala. Calypso si Arkadia, de exemplu, intruchipeaza un cadru stiintific militar, in timp ce ROCKtropia prezinta o lume muzicala inspirata de Hollywood. In prezent, planeta cea mai activa este Planeta Calypso.

Calatoria interplanetara este posibila inca de la inceputul jocului, dar costul calatoriei asociat cu pericole, precum piratii spatiali, ar putea fi mai bine gestionat dupa ce incepatorii au experienta de joc.

Crearea unui avatar

Primul lucru pe care jucatorii trebuie sa il faca dupa intrarea in Entropia Universe este crearea avatarului lor. Crearea avatarului in Entropia Universe este simpla. Pe langa selectarea sexului, exista atribute reglabile pentru caracteristicile faciale, tipurile de corpuri, stiluri de par si multe altele, toate continand optiuni de personalizare mai fine. Toate acestea pot fi modificate in joc, la fel cum poate fi schimbata si profesia.

Prima activitate: exploatarea energiei, vanatoarea, mineritul si arta mestesugaritului

Jucatorii pot participa la activitati in Entropia Universe. Desi unele dintre acestea implica banii jucatorilor pentru o incantare totala, exista multe activitati care pot fi efectuate gratuit. O activitate gratuita este exploatarea energiei.

• Exploatarea energiei: Jucatorii pot obtine un container cu energie de la creaturi si pot castiga abilitati de colectare a energiei printre care „Concentrareˮ, „Evadareˮ si multe altele.

Jucatorii pot apoi vinde energie cumparatorilor interesati, dintre care unii pot fi gasiti in Tabara Energetica si in alte locuri de pe planeta. Cu toate acestea, ei nu vor putea sa vanda energia pe care au adunat-o prin licitatie, asa cum pot pentru alte articole pe care le-au adunat.

• Vanatoarea – Una dintre cele mai importante activitati din Entropia Universe este vanatoarea. La vanatoare, jucatorii pot ucide creaturi vii sau roboti care populeaza jocul, desi trebuie sa obtina mai intai o arma pentru a face acest lucru. Jocul contine un depozit stelar de arme, toate avand o incarcatura specifica ce scade de fiecare data cand jucatorii le folosesc. Scaderea incarcaturii se numeste descarcare, iar jucatorii trebuie sa fie atenti sa utilizeze arme fara discriminare, deoarece armele la un moment dat isi consuma munitia lor si nu mai pot fi folosite.

Jucatorii pot obtine arme in mai multe moduri: le castiga din misiunile de instructie, le cumpara de la Terminalul comercial sau de la alti jucatori prin licitatii in joc si multe altele.

Cand jucatorii ucid creaturi, creaturile adesea scapa prada, care apoi poate fi vanduta Terminaluljui comercial sau altor jucatori.

• Mineritul – Mineritul este o alta activitate integrata in joc. Este nevoie de achizitionarea unui excavator, a unui detector si a unor sonde. Elementele acumulate din minerit pot sa fie vandute fie in stare bruta, fie pot fi rafinate achizitionand un instrument de rafinare de la Terminalul comercial.

• Arta mestesugaritului – Din toate activitatile, arta mestesugaritului este cea mai complexa. Aceasta implica colectarea de planuri pentru a crea elemente din materiile prime ale acestora, fiecare articol necesitand un plan specific. Spre deosebire de minerit sau de vanatoare, arta mestesugaritului permite jucatorilor sa-si reconstituie prada.

Depunerea si retragerea monedei din Entropia Universe

Entropia Universe utilizeaza o moneda numita PED, care este un dolar Entropia. Un PEC este 1 cent. Cursul de schimb fix al PED fata de USD este de 10:1, ceea ce inseamna ca 10 PED-uri sunt egale cu 1 USD.

Jucatorii pot castiga PED-uri prin depunerea de bani, vanzarea de elemente sau servicii si castigarea evenimentelor. Desigur, este posibil sa se joace jocul fara a se depune vreodata, dar multi jucatori prefera sa depuna decat sa participe gratuit la joc pana la capat, deoarece acestia se pot bucura imediat de toate aspectele universului.

Pentru fiecare 10 USD pe care jucatorii ii depun, vor primi 100 de PED-uri. In plus, cu sistemul economic cu bani reali al jocului Entropia Universe, jucatorii care au achizitionat cel putin 1.000 de PED-uri pot sa ii transforme in bani reali. Poti castiga bani jucand Entropia Universe? Raspunsul simplu este da, dar profiturile nu sunt garantate. Trebuie sa fii calificat si dedicat sa ai profit.

Entropia Universe ofera o gama infinita de lumi care cer sa fie explorate. Jucatorii noi descopera ca, pe masura ce depasesc principiile de baza mentionate aici, joaca doar o mica parte din joc.

Entropia Universe este un mozaic stelar de elemente MMORPG. Planetele sunt proiectate in mod unic pentru a oferi jucatorilor un joc diversificat. O mare varietate de activitati, creaturi, obiecte, vehicule, misiuni, evenimente si realizari ii fac pe jucatori angajati si entuziasmati. Jocul ofera jucatorilor un sandbox de dimensiunea universului din Entropia si ii stimuleaza pe cei mai pasionati cu oportunitati de investitii, iar acestea se pot transforma in moneda lumii reale.

0 Shares
You May Also Like

Scaun pentru gaming

Daca doriti ca scaunul dvs. de joc sa rezizte cat mai mult timp, atunci niciodata nu faceti compromisuri…