inlocuirea unor piese

VW Passat – informatii despre una din cele mai cautate masini din Romania

0 Shares
0
0
0

Volkswagen Passat este o masina de familie excelenta care este perfecta pentru pentru orice calatorie cu copiii, in oras sau in afara lui, cu sau fara multe bagaje. Volkswagen a fost unul dintre cei mai importanti producatori de masini ai tuturor timpurilor, cu primele modele Passat vandute inca din 1973.

Ca in cazul multor masini de la acest producator, Passat este construit cu siguranta sa reziste. Acesta garanteaza ani buni de functionare daca masina este intretinuta corespunzator. Cu toate acestea, exista cateva probleme frecvente pe care utilizatorii de Vw Passat le-au reclamat de-a lungul timpului.

Una dintre aceste defectiuni este reprezentata de tabloul de bord. Din cauza lipsei de fixare, acesta scartaie adesea si produce zgomote ciudate in partea din fata a masinii, problema care se poate agrava pe vreme rece.

O alta problema este data de cutia de viteze si punctual utilizarea treptei a doua de viteze. Foarte multi utilizatori au reclamat aceasta problema, iar singura posibilitate pentru a gasi raspunsul este sa apelati la un service care va poate da verdictul de inlocuire sau reparatie a cutiei de viteze.

Modelele Passat din 2004 au fost identificate cu probleme la bobina. Defectiunea, care apare frecvent la peste 75.000 de km, duce la incetinire, pornire slaba, defectiuni si putere scazuta a motorului din cauza lipsei de incarcare a bujiilor. In plus, problemele similare cu acelasi model ar putea fi cauzate de o defectiune a urmaritorului de cama. Important este ca masina sa raspunda rapid la comenda de pornire, altfel este clar ca exista o problema in acest sens si ar trebui sa o aprofundati.

Una dintre cele mai mari plangeri pe care le veti auzi proprietarii modelelor Passat 2000 este ca apare un fel de namol la motor. Aceasta problema apare de obicei atunci cand masina a rulat mai mult de 70.000 de km si este cauzata de faptul ca motorul masinii nu atinge intregul sau potential pe rutele scurte ale orasului. Aceasta problema nu este evidenta pentru oricine, asa ca cel mai bine apelati la un profesionist in domeniu pentru a o depista si rezolva.

In ceea ce priveste directia, anumiti proprietari de vehicule Passat au raportat erori la comenzile care necesita ca soferul sa impinga coloana de directie intr-o singura directie pentru a porni masina. De asemenea, multi au reclamat probleme cu ambreiajul, dat fiind ca acesta produce o vibratie puternica ce va da impresia ca va aflati intr-un avion, nu intr-o masina.

Acestea sunt cele mai frecvente probleme pe care le puteti intalni la modelele de masini Volkswagen Passat, insa nu sunt singurele. Oricare ar fi defectiunea care va da batai de cap, va recomandam sa apelati la serviciile celor care se ocupa de reparatia unor astfel de masini, deoarece cu cat este mai rapida interventia, cu atat va fi mai bine si pentru buzunarul utilizatorului, si pentru masina.

Auto Atu va sta la dispozitie pentru orice problema aparuta la aceste modele de masini si va garanteaza reparatia rapida a masinii, fie ca este vorba despre inlocuirea unor piese sau despre reparatia lor propriu-zisa.

0 Shares
You May Also Like