Trucuri care tin iPhone-ul mai mult timp incarcat

Trucuri care tin iPhone-ul mai mult timp incarcat

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba despre achizitionarea unui smartphone de ultima generatie, foarte multe persoane isi indreapta in primul rand atentia spre dispozitivele iPhone de la Apple. De ce?

In primul rand, dispozitivele iPhone vin cu sistemul de operare iOS instalat, in comparatie cu dispozitivele celorlalti producatori de pe piata care au optat pentru sistemul de operare Android. Cei care isi doresc un telefon diferit decat majoritatea, vor alege un model iPhone.

In al doilea rand, spre deosebire de alti producatori care scot pe piata si telefoane low cost, Apple propune doar modele iPhone foarte performante, dar si scumpe, iar cei care isi doresc un smartphone de calitate superioara, isi vor alege un model iPhone. Cei mai multi utilizatori sunt multumiti de dispozitivele iPhone, si se felicita ca au ales sa isi cumpere un asemenea smartphone.

Exista si utilizatori dezamagiti de faptul ca dispozitivele iPhone se descarca foarte repede, si se gandesc sa opteze pentru o inlocuire baterie iPhone, mai repede decat si-ar fi imaginat. Inainte de a face acest lucru insa, utilizatorii ar trebui sa respecte cateva trucuri, care le pot fi de folos in prelungirea duratei de viata a bateriei.

Folositi dispozitivul in modul de consum redus

Acest lucru este aproape evident, dar unii utilizatori inca nu sunt constienti de modul de putere redusa si de toate avantajele acestuia. Daca iPhone-ul dvs. se stinge prea repede, atunci folosite modul de consum redus, astfel incat sa aveti suficienta baterie inainte sa conecta din nou telefonul la un incarcator.

  1. Mergeti la Setari;
  2. Atingeti bateria;
  3. Activati modul de putere redusa.

Utilizati modul Avion acolo unde este nevoie

Uneori am putea ajunge sa calatorim intr-un loc in care reteaua este foarte saraca. Telefonul dvs. va incerca sa caute in retea continuu si daca reteaua scade in mod regulat, atunci veti ajunge sa pierdeti o multime de resurse ale bateriei doar cautand reteaua.

Utilizati modul Avion pentru a evita cautarea constanta a retelei de catre dispozitivul dvs. si opriti aceasta functie odata ce va aflati intr-un loc unde semnalul este puternic:

  1. Glisati pe ecranul principal pentru a deschide Centrul de control
  2. Atingeti modul Avion pentru a activa functia. Acelasi lucru trebuie facut si pentru a dezactiva modul Avion.

Verificati utilizarea bateriei

Acest pas va poate ajuta sa vedeti care aplicatii creaza probleme. Iata cum puteti verifica utilizarea bateriei:

  1. Lansati aplicatia Setari.
  2. Atingeti Baterie.
  3. Utilizarea bateriei va dura un moment pentru a aparea pe ecran.
  4. Atingeti Afisare utilizare detaliata.

Daca functia de utilizare a bateriei v-a ajutat sa identificati o aplicatie care se comporta necorespunzator in mod constant, atunci trebuie sa luati in considerare dezinstalarea completa a aplicatiei, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa faceti fata problemelor de baterie cauzate de aplicatia respectiva.

Dupa ce aplicatia este dezinstalata, verificati pentru a afla daca problema este rezolvata. Daca aplicatia a cauzat problema si doriti sa o utilizati, trebuie sa luati in considerare asteptarea unei actualizari si apoi reinstalati aplicatia.

Respecatand aceste trucuri, este posibil sa ajutati bateria sa reziste mai mult timp incarcata, iar astfel veti scapa de grija ca trebuie sa optati pentru o inlocuire baterie iPhone.

0 Shares
You May Also Like