Probleme si solutii comune pentru Samsung J6

Probleme si solutii comune pentru Samsung J6

0 Shares
0
0
0

Probleme si solutii comune pentru Samsung J6Alegerea unui smartphone cu siguranta este o sarcina dificila pentru fiecare persoana care urmeaza sa isi inlocuiasca vechiul dispozitiv, mai ales daca prefera telefoanele Android.

Exista o multime de producatori care scot pe piata telefoane cu acest sistem de operare, iar cand optiunile sunt multe, apar si discutiile. Cu toate acestea, cele mai multe persoane care au nevoie de un nou dispozitiv, isi indreapta atentia spre telefoanele Samsung.

Acest producator le ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si cumpara telefoane foarte performante, precum cele din gamele Galaxy Note si S, sau telefoane midrange. Exista si telefoane low cost de la Samsung, iar Galaxy J6 este unul dintre acestea.

Cei mai multi utilizatori care si-au cumparat un asemenea telefon, au ales sa il echipeze cu o folie de protectie display J6 2018 Samsung, si chiar si in aceste momente se bucura in continuare de telefoanele respective.

Unii utilizatori, in afara de acest accesoriu pentru protectie, au ales sa isi pastreze dispozitivele si in huse compatibile pentru Samsung Galaxy J6 2018, iar telefoanele arata si functioneaza impecabil.

Nu exista insa telefonul perfect, iar la fel ca alte smartphone-uri, exista si exceptii in ceea ce priveste Galaxy J6. Chiar daca majoritatea telefoanelor functioneaza ireprosabil, unii utilizatori s-au confruntat cu diferite solutii, iar in continuare va prezentam doua exemple.

Probleme de supraincalzire

Principalele motive pentru aceasta problema, impreuna cu metodele de a evita aceleasi sunt mentionate mai jos pentru examinarea dumneavoastra.

 • Dvs. ca utilizatori, trebuie sa va asigurati intotdeauna ca toate aplicatiile instalate in telefon sunt in stare de functionare corespunzatoare, pentru ca in caz contrar nu functioneaza corespunzator, si supraincalzesc dispozitivele.
 • Verificati daca problema poate fi rezolvata inchizand toate aplicatiile care ruleaza si repornind telefonul.
 • Verificati daca incarcatorul dispozitivului sau cablul de conectare cauzeaza aceasta problema.
 • Uneori, cand aplicatiile instalate au acces la atat de multe functii ale telefonului, problemele de supraincalzire isi declara prezenta.
 • In timp ce incarcati telefonul, nu depindeti de sursele de alimentare portabile
 • Verificati daca fluctuatia de putere sau ceilalti factori similari provoaca aceasta problema.
 • Asigurati-va ca nu folositi Galaxy J6 in timpul in care acesta se afla la incarcat.
 • Verificati daca problema exista doar pentru ca ati modificat setarile dispozitivului, si le-ati personalizat dupa bunul plac.
 • Pur si simplu asigurati-va ca memoria RAM a telefonului dvs. nu este implicata in gestionarea mai multor sarcini in acelasi timp.
 • Curatati datele din memoria cache a telefonului si reporniti-le.
 • Asigurati-va ca instalati de fiecare data numai aplicatiile si software-ul care provin din surse de incredere.
 • Verificati bateria dispozitivului.
 • Urmariti daca telefonul are probleme de performanta.

Asadar, acestea sunt cateva sfaturi si solutii pe care le puteti pune in aplicare atunci cand observati ca telefonul vi se supraincalzeste.

Daca acestea nu ofera rezultatele dorite, cu siguranta nu va ramane altceva decat sa readuceti telefonul la setarile din fabrica, insa nu inainte de a va face copii ale datelor si fisierelor salvate in telefon.

Acest truc simplu, poate remedia problema, dar daca nu se intampla acest lucru atunci cu siguranta trebuie sa duceti dispozitivul in service.

Descarcare rapida a telefonului

Aceasta este o alta problema comuna pentru telefoanele Galaxy J6 de la Samsung. Utilizatorii trebuie sa urmeze unele trucuri pentru remedierea problemei. Setarea unui nivel cat mai redus a luminozitatii ecranului, inchiderea aplicatiilor care nu sunt utilizate pe moment, activarea modului de economisire a telefonului, si dezactivarea functiilor wifi, Bluetooth sau a datelor mobile, ar trebui sa remedieze problema.

In caz contrar, se poate incerca o actualizare a aplicatiilor si a Android-ului. Daca problema persista, resetarea telefonului pentru revenirea la setarile din fabrica, poate fi o optiune, dar trebuie facuta o copie a fisierelor, dupa cum am mentionat si mai sus.

Daca nici in acest fel problema nu este remediata, atunci cu siguranta trebuie inlocuita bateria, cu un acumulator Samsung J6 2018 nou.

0 Shares
You May Also Like