Care sunt problemele comune pentru iPhone?

Care sunt problemele comune pentru iPhone?

0 Shares
0
0
0

Care sunt problemele comune pentru iPhone?Atunci cand au nevoie de un smartphone nou, multe persoane isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone, care sunt diferite de majoritatea telefoanelor de pe piata, iar acest lucru se datoreaza sistemului de operare iOS.

In general, dispozitivele iPhone functioneaza fara probleme, dar exista si unele exceptii. De exemplu, unii utilizatori se plang de probleme legate de descarcarea prematura a bateriei, si ajung in situatia de a-si inlocui bateriile.

Indiferent ca detineti un iPhone 6 si aveti nevoie de un acumulator iPhone 6, sau ca detineti un iPhone X, si aveti nevoie de un acumulator iPhone X, le puteti cumpara dintr-un magazin gsm, sau de la service.

Exista insa si alte probleme pe care utilizatorii de dispozitive iPhone le pot intalni, iar una dintre acestea apare cand telefonul ramane blocat in modul de recuperare.

  1. iPhone a ramas blocat in modul de recuperare

IOS blocat in modul de recuperare este o problema frecventa in randul utilizatorilor de iPhone. Poate aparea in mai multe randuri, cum ar fi; cand actualizati la cel mai recent iOS, cand incercati sa rezolvati o problema pe dispozitivul dvs. si activati intentionat modul de recuperare sau chiar cand incercati sa inchideti dispozitivul, iar lucrurile nu merg.

Cand se va intampla acest lucru, nu veti fi capabil sa va transformati iPhone-u, iar sa nu-l utilizati si riscati sa pierdeti toate datele sensibile daca nu ati facut anterior o copie de rezerva pe iTunes sau iCloud.

Cea mai cunoscuta metoda de a duce un iPhone la starea normala cand este blocat in modul de recuperare este printr-o resetare din fabrica utilizand modul de actualizare implicit al firmware-ului (DFU). Modul DFU poate fi setat prin urmatorii pasi:

  • Conectati iPhone-ul la computer utilizand un cablu Lightning la USB si deschideti iTunes.
  • Intrati in modul DFU – Pe iPhone 6, 6 plus si mai jos apasati si mentineti apasat butoanele de somn / veghe si acasa simultan timp de aproximativ 8 secunde.Pentru iPhone 8, iPhone X, iPhone 11 si iPhone SE 2020, apasati imediat butonul Volume Up, urmat imediat de butonul Volume Down.

Apasati si mentineti apasat butonul Side (buton de alimentare) pana cand ecranul iPhone-ului devine negru. Apasati si mentineti apasat butonul Side si butonul Volume Down impreuna timp de 5 secunde, apoi eliberati butonul Side, dar continuati sa mentineti butonul Volume Down timp de 10 secunde.

  • Afisajul dispozitivului se transforma complet in negru daca modul DFU este activat cu succes si daca nu se repeta intregul proces pana cand veti vedea un ecran negru.
  • In cele din urma, faceti clic pe ok pe fereastra pop-up pe iTunes si apoi restabiliti iPhone-ul, iar dispozitivul va fi resetat la setarile din fabrica.

Dupa ce va resetati iPhone-ul, puteti alege sa-l utilizati asa cum este ca un gadget nou sau sa restaurati datele cu backup anterior.

  1. Iphone nu se incarca

Multi utilizatori se confrunta si cu o astfel de problema cu dispozitivele lor iPhone, iar problema poate fi cauzata de diferiti factori. De exemplu, este posibil ca problema sa apara daca utilizatorul nu foloseste incarcatorul sau cablul de incarcare original.

Daca sunt folosite accesoriile originale, este necesar ca utilizatorul sa se asigure in primul rand, ca sursa de curent de unde doreste sa transfere energie catre dispozitiv, este functionala. Poate baga alt aparat in priza pentru a vedea daca primeste curent.

Daca aici totul este in regula, trebuie verificata starea fizica a incarcatorului pentru a vedea daca nu exista deteriorari. Daca incarcatorul este deteriorat, aceasta este cauza problemei. Daca incarcatorul nu este deteriorat, poate fi folosit pentru a incerca incarcarea unui dispozitiv similar.

Daca incarcatorul este functional, atunci telefonul dvs. are o problema. Puteti folosi si alt incarcator pentru a va incarca dispozitivul, iar daca incarcarea are succes, atunci va fi nevoie doar sa va cumparati un incarcator iPhone original, dintr-un magazin gsm.

Daca incarcarea nu are loc, atunci probabil mufa de incarcare a telefonului este defecta, si trebuie inlocuita, iar pentru asta trebuie sa duceti telefonul in service.

Acestea sunt doar cateva exemple de probleme comune pentru dispozitivele iPhone, insa utilizatorii pot avea si alte surprize neplacute.

0 Shares
You May Also Like