Posibile probleme ale lui Samsung Galaxy J3

Posibile probleme ale lui Samsung Galaxy J3

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care isi doresc un smartphone low cost, iau in considerare ideea de a opta pentru un dispozitiv Samsung Galaxy J3.

Tinand cont de faptul ca discutam despre un smartphone scos pe piata de catre cel mai renumit producator din industrie, dar si de specificatiile tehnice importante pentru telefoanele din aceasta categorie, dar si de pretul atractiv al telefoanelor, este firesc ca oamenii sa isi doreasca un asemenea smartphone, care daca are aplicata o folie de protectie pentru display Samsung J3, si daca este pastrat intr-o husa, poate functiona perfect foarte mult timp.

In ciuda acestor lucruri insa, utilizatorii se pot confrunta si cu diferite surprize neplacute, iar in continuare vom prezenta cateva exemple. Iata despre ce este vorba.

Probleme de date mobile

Unii utilizatori au intampinat probleme cu datele mobile. Unii dintre ei nu au putut utiliza 3G / 4G asa cum era prevazut din cauza problemelor de pe cartela SIM, in timp ce altii au intampinat probleme cu caderi neasteptate de semnal si nereguli similare. De cele mai multe ori, problema este strans legata de o pozitie necorespunzatoare a cartelei SIM. Caderile de semnal celular sunt cel mai bun mod de a afla cardul SIM este introdus corect in tava SIM.

Pe de alta parte, exista si unele probleme software care trebuie examinate, deoarece problema nu este conectata exclusiv la cartela SIM. Urmati instructiunile de mai jos pentru a rezolva problemele privind datele mobile pe Samsung Galaxy J3:

  • Resetati dispozitivul.
  • Comutator de tip retea. Setari> Mai multe> Retele celulare> Tipul retelei preferate. Selectati LTE si salvati setarile.
  • Rotiti modul Avion ON si apoi OFF.
  • Resetati setarile APN. Accesati Setari> Conexiuni> Retele mobile> Apasati Nume puncte de acces> Mai mult> Resetati la valori implicite.
  • Resetati setarile retelei Navigati la Setari> Backup si resetare> Resetarea setarilor retelei> Resetare Setari.
  • Scoateti cartela SIM si puneti-o din nou.
  • Dezactivati Bluetooth.

In cazul in care nu se remediaza astfel problema, incercati sa folositi o alta cartela sim. Daca problema persista, atunci cu siguranta va fi necesar sa va trimiteti telefonul intr-un service gsm, cat mai repede cu putinta, astfel incat specialistii sa se ocupe de remedierea problemei.

Probleme de inchidere neasteptate

Daca luam in considerare toate problemele pe care le pot intampina dispozitivele J3, aceasta este probabil cea mai intimidanta. Unii utilizatori au subliniat problema principala in ceea ce priveste reluarile bruste sau chiar oprirea. Exista cateva motive pentru aceasta aparitie si le prezentam mai jos:

  • Telefonul se supraincalzeste.
  • ROM-ul personalizat cauzeaza probleme cu hardware-ul.
  • Eroare hardware.

In acest scop, va sfatuim sa analizati solutiile prezentate pentru problema supraincalzirii si blitarea dispozitivului dvs. din nou. In plus, puteti incerca sa porniti in modul sigur si sa examinati comportamentul.

Daca telefonul functioneaza asa cum ar trebui sa o faca, asigurati-va ca stergeti toate aplicatiile instalate recent. Dimpotriva, daca dispozitivul inca nu reuseste, este posibil sa ne uitam la o defectiune hardware. In acest caz, cel mai probabil veti duce cat mai repede telefonul intr-un service gsm pentru ca specialistii sa remedieze problema.

0 Shares
You May Also Like