Inchirieri masini in Otopeni

0 Shares
0
0
0

In clipa de fata exista mai multe firme de inchirieri masini Otopeni, pentru ca exista o cerere foarte mare pentru aceste servicii in zona Otopeni. Acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care in Otopeni este amplasat Aeroportul International Henri Coanda, care este cel mai mare si cel mai important aeroport al tarii.

Multi dintre oamenii de afaceri straini care vin in Romania pentru intalniri de afaceri in Bucuresti, isi indreapta atentia spre firmele care inchiriaza masini in Otopeni, deoarece isi doresc sa plece de la aeroport direct cu masina inchiriata spre capitala.

Exista firme precum Kamo auto care inchiriaza masini la cele mai atractive preturi, masini cu dotari decente si care au un consum de carburant redus, ideale pentru cei care isi doresc masini de inchiriat bune, la preturi mici.

Exista si firme care inchiriaza masini de lux, insa preturile acestora sunt foarte mari, motiv pentru care chiar si cei cu o situatie financiara buna se orietneaza spre firme precum Kamo auto.

De mentionat este faptul ca pentru inchirierea unei masini, sunt necesare cateva conditii, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

In primul rand, persoana care intentioneaza sa inchirieze o masina, trebuie sa detina un permis de conducere valabil, si trebuie sa il prezinte la sediul firmei de inchirieri auto, pentru a dovedi acest lucru.

Apoi, clientul care intentioneaza sa inchirieze o masina trebuie sa prezinte cartea de identitate sau pasaportul daca este cetatean strain pentru a putea inchiria o masina. Documentul este extrem de important pentru a se putea incheia contractul de inchiriere auto intre firma de inchirieri masini si client.

Cele mai multe firme care inchiriaza masini solicita o anumita suma drept garantie pentru masina inchiriata, insa in cazul in care clientul preda masina fara zgarieturi, fara ca aceasta sa fie avariata, fara parbriz crapat sau capace lipsa, firma de asigurari ii restituie clientului banii lasati drept garantie.

Firmele care inchiriaza masini le ofera clientilor masinile curate la interior si exterior, motiv pentru care clientii trebuie sa predea masinile curate la interior si exterior. Deasemenea, clientii primesc masinile cu plinul de combustibil facut, asa ca trebuie sa predea masinile cu plinul de combustibil facut.

Este deasemenea important de mentionat faptul ca in contractul de inchirieri auto, in functie de politica firmei, poate fi mentionat faptul ca masina nu are voie sa paraseasca granitele tarii decat in cazul in care clientul cere si primeste acordul firmei de inchirieri auto.

Exista firme care inchiriaza masini si care le solicita clientilor lor sa nu permita altor persoane sa conduca autoturismul inchiriat.

Referitor la pret, acesta difera de la caz la caz, in functie de masina inchiriata. Exista firme care inchiriaza masini de lux si care solicita preturi de 100 de euro pe zi pentru o asemenea masina, in timp ce alte firme inchiriaza masini cu doar 10 euro pe zi.

Ei bine, acestea sunt in mare parte cateva detalii pe care trebuie sa le cunoasca toti cei care intentioneaza sa inchirieze o masina in Otopeni, si nu numai. In functie de politica firmei, pot aparea diferite obligatii ale clientului care inchiriaza o masina.

0 Shares
You May Also Like