Iata ce trebuie sa faceti inainte de a va vinde telefonul!

0 Shares
0
0
0

Dat fiind faptul ca telefoanele mobile sunt din ce in ce mai performante, fiecare persoana isi doreste un smartphone foarte performant, care sa faca fata tuturor cerintelor, si care sa functioneze fara a se bloca sau fara a se descarca foarte repede in timpul utilizarii.

In cazul in care intentionati sa va cumparati un nou smartphone, cu siguranta inainte de a renunta la vechiul telefon pentru a va completa bugetul in vederea achizitionarii noului smartphone; trebuie sa faceti cateva lucruri importante. Vom vedea pe scurt despre ce este vorba, in continuare.

Nu doriti sa transmiteti accidental informatiile dvs. personale altcuiva. Va vom explica cum sa va curatati dispozitivul, astfel incat sa fie ca nou inainte de a schimba proprietarul.

Scoateti cartela SIM

Primul lucru de facut atunci cand pregatiti un telefon vechi pentru a fi scos la vanzare, este acela de a indeparta cartela SIM. Chiar daca primiti un nou SIM cu noul dvs. telefon, cel vechi are probabil o multime de contacte salvate in el, deci nu doriti sa il parasiti.

Este posibil sa aveti nevoie de un instrument de expulzare SIM pentru a scoate tava pentru carduri.

Demontati / scoateti cardul de memorie

Daca aveti un telefon cu slot pentru card microSD, atunci scoateti cardul SD. Cautati doar slotul de pe marginea telefonului sau in spatele capacului bateriei. Inainte de a elimina cardul, copiati cat mai multe fotografii, aplicatii si documente posibil, astfel incat sa le puteti duce cu usurinta cu noul dvs. telefon.

Stergeti-va datele

Urmatorul lucru de facut este sa stergeti datele de pe telefon, iar in acest sens puteti opta pentru una din doua metode simple de a face acest lucru: accesati Setari si cautati sectiunea de rezerva / restaurare sau faceti-o manual cu butoane hardware. Asigurati-va ca mai intai de toate ca ati creat o copie de rezerva completa a tuturor datelor si fisierelor dvs. inainte de a face acest pas!

De asemenea, este deosebit de important sa va asigurati ca v-ati deconectat din contul dvs. Google (si Samsung, daca este cazul) inainte de a va sterge telefonul. In caz contrar, sunt sanse mari ca persoana care cumpara telefonul sa nu il poata activa, deoarece dispozitivul va fi blocat cu parola dvs. Urmatoarele date sunt sterse:

  • Setarile contului Google;
  • Setari date de configurare si aplicatii;
  • Aplicatii instalate;
  • Muzica;
  • Fotografii;
  • Alte date despre utilizator;
  • Conturi legate (Facebook, Dropbox, Twitter etc.).

Curatati-l

Odata ce partile interioare ale telefonului sunt curate, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cureti si exteriorul. Daca doriti sa impresionati prin faptul ca telefonul arata impecabil, puteti aplica un protector de ecran si inlocuiti capacul bateriei (daca exista).

Asezati apoi telefonul in cutie, alaturi de accesorii si deplasati-va la o casa de amanet telefoane Bucuresti, pentru a-l vinde. Este indicat sa vindeti telefonul unei case de amanet, pentru ca va fi evaluat de catre persoane autorizate, in fata dvs., si veti afla pe loc cati bani vi se pot oferi in schimbul dispozitivului.

Daca aveti nevoie urgent sa vindeti telefonul, nu puteti gasi un cumparator mai rapid decat o casa de amanet. Pana sa publicati un anunt pe internet, pana faceti poze telefonului; deja va intoarceti cu banii in buzunar de la casa de amanet telefoane Bucuresti.

0 Shares
You May Also Like