Top 3 producatori de smartphone-uri

Top 3 producatori de smartphone-uri

0 Shares
0
0
0

Top 3 producatori de smartphone-uriSmartphone-urile sunt o necesitate pentru oameni in zilele noastre, iar acest lucru este firesc dat fiind faptul ca acestea pot fi utilizate intr-o mare varietate de scopuri.

Aplicatiile care pot fi instalate pe smartphone-uri in zilele noastre, sunt atat de utile, incat practic ne creaza o oarecare dependenta. Putem folosi aplicatii precum Waze care ne sunt de folos pentru a ajunge la destinatie cand plecam intr-o calatorie. Putem folosi Facebook sau Instagram pentru a socializa cu prietenii virtuali, si putem de-asemenea sa folosim multe alte aplicatii.

Cand vine vorba despre alegerea dispozitivului, oamenii de regula isi doresc un smartphone performant, care sa poata suporta fara probleme aplicatiile amintite anterior, si nu numai.

Cele mai bune smartphone-uri, sunt mereu scoase pe piata de catre cei mai renumiti producatori, iar in randurile care urmeaza, vom prezenta topul celor mai importanti producatori de smartphone-uri, in functie de cota de piata a anului trecut (inca nu se poate vorbi despre cota de piata a anului in curs).

Iata asadar, un top 3 al celor mai buni producatori de telefoane mobile ai anului trecut:

  1. Samsung (31,38% cota de piata in 2019)

Samsung Electronics este o companie sud-coreeana. Cu tehnologia de ultima ora si caracteristicile inteligente, telefoanele mobile Samsung au devenit extrem de populare in intreaga lume. Tehnologia si caracteristicile cele mai recente si usor de utilizat ale telefoanelor, au facut ca Samsung sa fie cel mai popular si de incredere brand din lume.

Modelele populare de telefon mobil si smartphone Samsung sunt: Samsung Galaxy S10 Plus, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy Note 9, Galaxy S9 Plus, Galaxy S9, Galaxy Note 8, Galaxy Fold, Galaxy A9, Galaxy A8 Plus.

In prezent, compania detine primul loc in industria de productie si vanzare a telefoanelor mobile cu o cota de piata globala de 31,38% (ca in 2019).

  1. Apple (22,4% cota de piata in 2019)

Apple Inc este una dintre cele mai importante companii electronice din SUA. A fost compania care a lansat primul smartphone din lume, cu numele de iPhone, folosind propriul sistem de operare numit iOS.

Modelele populare Apple iPhone in clipa de fata sunt: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 6S.

In prezent, compania detine un clasament al 2-lea in industria de productie si vanzare a telefoanelor mobile cu o cota de piata globala de 22,4% (ca in 2019).

  1. Huawei (8,57% cota de piata in 2019)

Huawei este o companie chineza multinationala si producator de telefoane mobile pentru propria marca, precum si pentru alte companii electronice din lume. In prezent, peste 80% din primele 50 de companii de telecomunicatii din lume lucreaza cu Huawei.

Modelele populare de telefoane mobile Huawei sunt: Huawei P30 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P20 Pro, Huawei P20, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 X, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 20 Lite, Huawei P Smart (2019).

In prezent, compania detine un clasament 3Rd in domeniul productiei si vanzarii de telefoane mobile cu o cota de piata globala de 8,57% (ca in 2019).

0 Shares
You May Also Like