Cum-poti-comunica-mai-eficient-utilizand-telefonul

Cum poti comunica mai eficient utilizand telefonul?

0 Shares
0
0
0

Este imposibil sa cauti printre numeroasele aplicatii mobile disponibile in prezent. Au fost create milioane de aplicatii, iar evolutiile tehnologice le imping pe cele mai multe dintre ele la cosul de gunoi. Dar cerintele sunt in crestere, iar abordarile variaza in functie de nevoile fiecarui individ.

Astfel, pentru unii, dispozitivele si aplicatiile mobile ofera oportunitati de a dezvolta noi solutii, dar si de a imbunatati functionalitatea existenta. Daca bateria incepe sa te supere, intra pe inlocuire baterie Samsung.

Aplicatii de comunicatii si mesagerie

Nimeni nu doreste ca discutiile sale private sa fie monitorizate de altcineva. De aceea, va recomandam sa alegeti una dintre aplicatiile care va garanteaza un respect mai mare pentru datele private, in special datorita criptarii end-to-end a conversatiilor. Acest lucru inseamna ca, chiar daca ar dori sa o faca, editorul aplicatiei nu ar avea acces la mesajele voastre.

WhatsApp este inca lider in domeniul mesageriei, dar concurenta nu doarme. Se pare ca Telegram foloseste mai putine date ale clientilor in scopuri publicitare, iar anonimatul este in mare parte pastrat. Acesta ar putea fi un indiciu pentru cele 329 de milioane de descarcari in 2021.

Asadar, principala noastra recomandare este Signal, care a fost aprobata de ACLU, EFF, dar si de persoane influente precum Edward Snowden si Elon Musk. Aceste recenzii bune provin din faptul ca aplicatia de mesagerie este in intregime open source, permitand expertilor in securitate sa auditeze codul sursa si sa verifice posibilele defecte sau retineri de date. In plus, cripteaza puternic toate datele care trec prin serviciu.

Telegram este, de asemenea, o alternativa interesanta, chiar daca este mai mult criticata din cauza opacitatii partii serverului si a faptului ca nu este criptata de la un capat la altul in mod implicit, necesitand o manipulare suplimentara din partea utilizatorului pentru a-si securiza schimburile.

In alta ordine de idei, Snapchat va permite sa trimiteti mesaje care vor disparea de pe smartphone-ul interlocutorului dumneavoastra dupa cateva secunde. Acest lucru nu reprezinta o garantie de securitate, mai ales ca nimic nu este criptat, dar va permite sa controlati mai bine mesajele si fotografiile pe care le lasati sa circule in natura. Atentie, mesajele raman stocate pe serverele companiei timp de 30 de zile.

Aplicatii de streaming

Acest sector a inregistrat o crestere uriasa, in special in timpul pandemiei globale de coronavirus. Acest lucru se reflecta si in cifrele de descarcare si confirma popularitatea acestor aplicatii. Sa luam ca exemplu Netflix. Aplicatia serviciului de streaming a fost descarcata si instalata de peste 173 de milioane de ori in 2021.

Aceasta este urmata indeaproape de aplicatia YouTube, astfel incat utilizatorii pot viziona continut si pe smartphone (sau tableta). In plus, YouTube Kids a fost descarcat de aproape 100 de milioane de ori. Serviciile de streaming sunt foarte populare, iar numarul de descarcari creste in fiecare an.

Amazon Prime Video (120 de milioane), Twitch (70 de milioane) si Disney+ (130 de milioane) se numara, de asemenea, printre aplicatiile populare de streaming video. Furnizori precum Netflix, in special, isi extind constant portofoliul si castiga noi clienti. Acestia sunt, de asemenea, dispusi sa se aboneze pentru a viziona in mod regulat filme, seriale si documentare noi.

0 Shares
You May Also Like