Ambalajele sunt cartea de vizita ale produselor – descopera catalogul Snick Ambalaje

0 Shares
0
0
0

Ambalajele nu au numai rolul de a proteja produsele. Ambalajul vinde, iar prin asta intelegem capacitatea sa de a influenta consumatorii, de a-i determina sa cumpere, acesta fiind si un factor esential in strategia de marketing. Cand vine vorba de food delivery, de cofetarii, patiserii sau produsele to-go, clientii se asteapta la o experienta placuta, ca si cum ar savura produsele in locatii.

Asadar, pe langa faptul ca ambalajele trebuie sa ofere un grad optim de functionalitate, sa pastreze produsele in conditii de siguranta sanitara, sa fie de dimensiuni potrivite, acestea trebuie sa aiba si un design placut.

Alegerea acestor ambalaje poate determina clientii daca sa mai comanda de la un local sau nu. Acestea sunt si o forma de respect atat pentru produsul comercializat, cat si pentru client. O experienta culinara desavarsita incepe inca de la exteriorul produsului. Ambalajul trebuie sa aiba logo-ul afacerii, culorile sa fie placute, materialele din care este confectionat sa fie biodegradabile. Snick Ambalaje ofera antreprenorilor din industria HoReCa o varietate de ambalaje prietenoase cu natura, iar la cantitati mari comandate acestea pot fi si personalizate.

Ambalajul potrivit trebuie sa respecte regula celor 3 P

Regula celor 3 P se refera la Protectie, Pastrare si Promovare. Ambalajele devin parte din publicitatea afacerii tale. Clientii se asteapta ca produsele comandate sa fie calde, sa nu fie varsate prin punga sau sa arate neglijent cand deschid o caserola, altele sa aiba aspectul intact si sa ajunga in siguranta la destinatie, cum ar fi torturile. Astfel de factori vor contribui la imaginea afacerii sau vor atrage nemultumiri.

Totodata, traim intr-un secol puternic influentat de social media. Aproape oricine va acorda cateva secunde realizarii unei fotografii “instagramabile” inainte de a infuleca ceea ce a comandat. Odata postata fotografia, devine promovare indirecta, starnind curiozitatea potentialilor clienti de a descoperi de unde pot achizitiona si ei acele bunatati.

Formele deosebite ale ambalajelor, printurile vesele sau pur si simplu un mesaj original transmis, vor atrage negresit clientii doritori de noutate. Competitia este acerba in domeniul HoReCa, asadar trebuie sa dai dovada de creativitate daca iti doresti sa ai o afacere de succes.

Cat de mult conteaza ca ambalajele sa fie biodegradabile?

In alegerea acestor ambalaje pentru tipul de produse pe care le comercializezi trebuie sa tii cont si de materialele din care sunt realizate. Cele biodegradabile vor transmite clientilor mesajul ca iti pasa de protejarea mediului, dar si ca iti pasa de sanatatea acestora. Fiind realizate din materiale naturale, din lemn, carton, hartie, trestie, palmier, acestea nu vor elimina substante toxice in produse.

Avand in vedere ca tot mai multe persoane recicleaza, se preocupa de pastrarea unui mediu curat si sanatos, aceasta alegere nu poate decat sa influenteze in bine imaginea afacerii.

Descopera pe snick-ambalaje.com catalogul de produse. Pentru a te hotari ce este potrivit pentru produsele tale, ai posibilitatea de a comanda cate o mostra gratuita din ambalajele dorite.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…