Cele mai bune jocuri de tip Multiplayer

Cele mai bune jocuri de tip Multiplayer

0 Shares
0
0
0

Majoritatea gamerilor cu device-uri mobile iubesc un joc multiplayer bun. Cele mai bune jocuri multiplayer pentru mobil vin in multe soiuri diferite si prezinta cu adevarat potentialul platformei. Jocurile de curse multiplayer precum  Mario Kart Tour  si Asphalt 9: Legends arata ca mobilul ofera o varietate placuta de curse.

Shooterele multiplayer, cum ar fi PUBG mobile si Fortnite, arata clar ca iOS si Android pot oferi aceleasi experiente intense ca si PC-ul. Uneori bateria te poate impiedica sa joci jocurile preferate, caz in care recomandam o vizita pe inlocuire acumulator Xiaomi.

Apoi exista jocuri de carti, care sunt, probabil, chiar mai bune pe mobil, Gwent si Legends of Runeterra fiind ambele mai convenabile de jucat in de pe un dispozitiv portabil fata de jocurile TCG prezente pe desktop-uri sau laptop-uri. Jocurile multiplayer pe mobil acopera o gama uimitoare de genuri, facand lucruri pe care pur si simplu nimeni nu ar fi crezut ca sunt posibile.

Sincer, nu exista un moment mai bun decat prezentul pentru a incepe jocurile pe mobil alaturi de prietenii, mai ales ca atat de multe dintre aceste jocuri sunt gratuite sau costa o fractiune din pretul pe care il impun jocurile pentru consola si PC. Asadar, iata lista cu cele mai bune jocuri multiplayer pentru mobil .

  1. GENSHIN IMPACT

Genshin Impact este un titlu de la dezvoltatorul Mihoyo si este un RPG de actiune gratuit cu mecanica hack and slash. Jucatorii se pot alatura unei echipe cu pana la patru jucatori pentru a participa la Dungeonuri si a finaliza evenimente sezoniere. In fiecare saptamana, noi personaje sunt disponibile, iar modul de intrare in posesia acestora este complet gratuita.

Datorita lumii vaste prezente in acest joc, nu vor exista momente de plictiseala sau sentimentul de monotonie. Lumea creata de Mihoyo este foarte vasta si merita explorata coltisor cu coltisor pentru a afla toate misterele jocului Genshin Impact.

  1. RAID: Shadow Legends

Jocul de mobil Raid: Shadow Legends ofera jucatorilor o gama foarte larga de campioni diferiti, fiecare avand abilitati diferite. este posibila alaturarea intr-un clan alaturi de cunoscuti, astfel, fiind posibila cooperarea pentru a putea avansa in nivel si pentru a putea infrange Boss-ul final al fiecarei campanii.

  1. LEAGUE OF LEGENDS: WILD RIFT

League of Legends: Wild Rift s-a consolidat rapid ca unul dintre cele mai bune MOBA-uri mobile  datorita prezentarii sale excelente, designului prietenos cu dispozitivele mobile si listei extinse de eroi. Este o versiune mai accesibila a predecesorului sau popular League of Legends si este la fel de bun. Pentru fanii jocurilor de tip MOBA, League of legends: Wild Rift este o alegere perfecta. Fiecare campion are povestea sa, iar gameplay-ul difere de la un meci la altul

  1. MARIO KART TOUR

La fel cum Call of Duty: Mobile este pentru fanii Call of Duty, Mario Kart Tour este pentru fanii Mario Kart. Putini ar fi crezut ca este posibil portarea experientei autentice a jocului Mario Kart multiplayer pe mobil, insa aceasta a fost posibila.

Mario Kart Tour are tot ce fac predecesorii sai: toate personajele preferate din lumea Mario, o multitudine de vehicule si o multime de piste nebune pe care jucatorii pot concura impotriva prietenilor. Vestea buna cand vine vorba despre acest joc este faptul ca nu necesita achizitionarea din magazinul virtual, este gratuit!

 

0 Shares
You May Also Like