Dolce-Gusto-o-chestiune-de-gust

Dolce Gusto: o chestiune de gust…

0 Shares
0
0
0

Dolce-Gusto-o-chestiune-de-gustUn aparat de cafea da un aspect de designer intr-o bucatarie. Dar odata achizitionate, trebuie sa-i iei capsule de cafea capabile sa formeze un espresso la fel de bun ca pe terasa ta preferata. Capsuleria este adresa ta potrivita pentru capsule Dolce Gusto creative si autentice. Nu trebuie sa cauti in alta parte, nu vei gasi capsule Dolce Gusto mai fine, mai puternice si mai parfumate decat aici!

In ultimii ani, aparatul de cafea cu capsule de cafea a fost un real succes comercial. Intr-adevar, acest nou proces de preparare a cafelei a devenit rapid parte din obiceiurile casnice, dar si in intreprinderile mici. Aparatele cu capsule de cafea s-au dezvoltat si s-au diversificat apoi, atragand astfel si mai multi consumatori. Dar care sunt avantajele si dezavantajele reale ale acestui tip de aparat de cafea profesional?

Dolce Gusto: alegerea cunoscatorului

Avantajul incredibil al unui aparat de cafea Dolce Gusto consta in capacitatea sa de a face mai multe bauturi intr-o singura entitate compacta si frumoasa. Doar italienii au secretul amestecurilor lor uimitoare: espresso, cappuccino, mocha etc. Dar o simpla capsula Dolce Gusto transforma imediat aparatul de cafea intr-un ceainic perfect. Pentru tineri si batrani, cateva preparate rapide si usoare vor satisface si poftele: ciocolata, crème brûlée, arome caramelizate sau de vanilie etc.

Ce este un aparat de cafea cu capsule?

Este vorba despre toate aparatele de cafea cu care se prepara o cafea prin intermediul unei capsule. Aceste aparate au in general un rezervor de apa.

Spre deosebire de aparatele de cafea cu filtru, aparatele de cafea cu capsule iti ofera simplitate si rapiditate de utilizare. Aparatul se ocupa de incalzirea apei, precum si de dozarea cantitatii de cafea necesara pentru a putea savura o cafea buna.

Cum sa-ti alegi aparatul de cafea cu capsule?

Mai multe criterii de selectie iti sunt disponibile atunci cand cumperi un aparat de cafea cu capsule.

In primul rand, iei in considerare timpul de pregatire. Timpul de preincalzire al masinii si timpul de productie a cafelei.

Apoi, capacitatea rezervorului de apa este importanta. Nu vrei ca dupa 3 cafele sa trebuiasca sa reumpli rezervorul. In general, 0,7 litri inseamna 6 cani.

Uita-te si la design si la suportul pentru pahare. Vei avea nevoie de cani mici, cesti mari? Formatul este foarte important.

De asemenea, poti decide sa cumperi un nou aparat de cafea care ofera detartrare automata. Ea il porneste cand este nevoie.

In fine, alegerea ta se va largi si daca te uiti la alte optiuni mici precum rezervorul de lapte si spumatorul de lapte.

Capsule moi sau tari?

Este important sa se faca distinctia intre capsulele moi si capsulele dure. Intr-adevar, aparatele de cafea ofera fie una, fie alta. Daca aparatul tau vine cu capsule moi, nu va putea folosi capsule tari si invers.

Capsula este un ambalaj rigid care se adapteaza unui anumit model de cafetiera. In acest caz, presiunea apei este cea care strapunge capsula rigida si apoi face cafeaua.

Capsula moale este un ambalaj flexibil, ca un pliculet de ceai. Este adesea prezentat ca un pliculet plat, rotund.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…