Aplicatiile mobile ne ajuta sa avem grija de sanatatea noastra? Da.

Aplicatiile mobile ne ajuta sa avem grija de sanatatea noastra? Da.

0 Shares
0
0
0

Traim in era internetului si asta implica faptul ca smartphone-ul nostru a devenit o alta parte a corpului nostru care ne insoteste oriunde mergem.

Prin urmare, cel mai inteligent lucru pentru noi ar fi sa profitam la maximum de toate avantajele pe care ni le ofera, cum ar fi posibilitatea de a controla calitatea alimentelor pe care le consumam sau de a invata sa facem exercitii fizice in siguranta si eficient, in functie de nevoile noastre.

Pe net abunda nenumarate sfaturi si diete miraculoase care promit un corp zece in timp record. Cu toate acestea, trebuie sa fim intotdeauna atenti la acest tip de “trucuri”, deoarece ne-am putea deteriora grav corpul, obtinand pe termen lung rezultate total contrare celor asteptate.  Daca folosesti aplicatii de slabit si bateria nu mai tine mult, e posibil sa ai nevoie de un acumulator original nou, asa cum este acumulator original Samsung.

Cel mai bun mod de a avea grija de corpul nostru va fi intotdeauna mentinerea unui stil de viata sanatos, in care o dieta sanatoasa si echilibrata, pe langa exercitiile fizice frecvente, vor fi cele doua chei fundamentale pentru a ne atinge obiectivele.

Pentru a facilita aceasta sarcina exista numeroase aplicatii pe piata care ne pot ajuta sa conducem un stil de viata sanatos. Dar ce avantaje ofera acest tip de tehnologie pentru sanatatea noastra? Mai jos descoperim unele dintre cele mai sanatoase pe care le putem accesa prin intermediul smartphone-ului nostru:

A invata sa mananci sanatos

Exista mai multe aplicatii pe piata care ne pot ajuta sa numaram numarul de calorii pe care le consumam. Dar, prin aceasta tehnologie putem sti daca un aliment ni se potriveste sau nu in functie de ingredientele sale, adica daca este sanatos sau dimpotriva, daca trebuie sa restrictionam sau sa moderam consumul, deoarece contine o cantitate excesiva de zaharuri sau elemente nesanatoase.
In plus, exista aplicatii care ne ofera diete sanatoase, complete si echilibrate pentru a putea gati diferite feluri de mancare in fiecare zi, astfel incat sa avem grija de noi insine nu este o sarcina plictisitoare.

Efectuati exercitii fizice in conditii de siguranta si eficienta

Cand decidem sa incepem sa avem grija de noi insine mai in serios, primul lucru la care ne gandim este sa ne zdrobim in sala de sport sau sa facem mult sport pentru a obtine un corp sanatos. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevar, si anume ca fiecare dintre noi are abilitati fizice total diferite, deci nu toti putem suporta aceeasi incarcatura a sportului.
Prin urmare, exista mai multe aplicatii care ne pot ghida si invata sa facem exercitii fizice, mai ales daca suntem noi in asta sau nu am practicat sport in ultima vreme. In functie de nivelul nostru, putem porni de la o simpla plimbare pentru a efectua exercitii personalizate in functie de obiectivele noastre.

Videoclipuri, tutoriale si sfaturi

Multi specialisti in medicina si sport, cum ar fi nutritionistii sau antrenorii personali, posteaza pe diferite platforme sfaturi sau tutoriale video care ne pot ajuta sa stim ce pasi ar trebui sa facem atunci cand incepem sa avem grija de sanatatea noastra.

0 Shares
You May Also Like