Cele mai importante avantaje ale aplicatiilor mobile in tehnologie si productie

Cele mai importante avantaje ale aplicatiilor mobile in tehnologie si productie

0 Shares
0
0
0

Atunci cand sunt folosite aplicatii mobile in tehnologie, pe telefoane mobile iPhone sau pe orice alt tip de telefon, exista o serie de beneficii importante, cum ar fi:

  • Actualizari de date in timp real. Uitati de un clipboard si un cronometru pentru contorizarea performantei, care consuma mult timp si intarzie foaia de calcul cu date care continua sa ramana in urma. Aplicatiile genereaza date la fiecare pas al fluxului de lucru. Puteti utiliza aceste date pentru a imbunatati fluxurile de lucru, pentru a oferi feedback unui manager de linie, pentru a obtine perspectiva in timp real a ceea ce se intampla la nivelul magazinului.
  • Instruire imbunatatita. Managerii obtin o imagine a fortei de munca si a procesului de formare. Instruirea este importanta pentru angajatii proaspeti, precum si pentru cei care lucreaza de ceva timp. Introducerea unui nou produs, instrument sau proces aduce un curs de re-instruire. Aplicatia de instruire imbunatateste prezentarea generala a progresului, comportamentului si productivitatii angajatilor. Invatarea nu intrerupe fluxul de lucru din fabrica.
  • O mai buna gestionare a resurselor. Gata cu situatiile in care mana stanga nu stie ce face mana dreapta. Imbunatatiti verificarile calitatii, acuratetea datelor si preveniti haosul la unitatea de productie.
  • Codurile de bare si scanarile va ajuta sa verificati calitatea si starea comenzii, sa urmariti si locatia produsului si starea de livrare. Cu aplicatiile de urmarire, puteti de asemenea sa gestionati anularile de comenzi si sa introduceti date in timp real cu privire la modificarile din CRM sau ERP.
  • Procese imbunatatite. Fluxul de lucru are etape si destul de des fiecare necesita construirea obiectului fizic. E scump. Aplicatiile pentru productie ajuta la construirea simularilor digitale. Acest lucru reduce cheltuielile si timpul de comercializare. In plus, in cele din urma, produsul are o calitate mai buna.
  • Stocarea si analiza datelor. Unde va stocati datele de la masini, operatori si senzori? Hartie, foaie de calcul Excel sau software de la terti? Majoritatea datelor au fost pierdute sau inexacte. Folosind aplicatiile de fabricatie, veti obtine o imagine de ansamblu asupra procesului si productiei. Analitica si tablourile de bord va ajuta sa vizualizati si sa analizati informatiile in timp real, precum si sa le impartasiti cu un management superior.
  • Respectarea sigurantei. Aplicatiile mobile imbunatatesc verificarile reglementarilor privind siguranta si calitatea. Si respectarea reglementarilor de securitate in general.

O mai buna cunoastere a tipurilor si functiilor aplicatiilor industriale va poate oferi o mai buna intelegere a principiilor lor de lucru.

Producatorii cauta instrumente mai bune pentru urmarirea productiei planificate si efective. Aplicatia de urmarire a proceselor ofera aceleasi informatii pentru supervizori si operatori si vizualizeaza performanta si posibilele probleme.

Aplicatia de urmarire a proceselor de fabricatie, analizeaza si imbunatateste vizibilitatea pe tot parcursul procesului de fabricatie. Aceasta merge de la materia prima la produsul finalizat.

Caracteristici principale:

  • Date de productivitate in timp real. Aplicatia imbunatateste colectarea datelor de productie precise si detaliate direct de pe teren.
  • Urmarirea materialelor si a costurilor. Personalul inregistreaza cantitati de materiale instalate pe tot parcursul zilei si le atribuie costisituri. Unele aplicatii accepta adaugarea de fotografii, note sau alte atasamente pentru o inregistrare vizuala a progresului.
  • Urmarirea timpului. Aplicatia ajuta la urmarirea ambelor: intregul echipaj si un program de lucru separat al angajatilor. Puteti urmari, edita si atasa valoarea pe ore. In acest fel, nu doar urmariti, ci si preziceti costurile fortei de munca pentru un proiect.

 

0 Shares
You May Also Like