Cele mai bune jocuri pe telefon ale anului

Cele mai bune jocuri pe telefon ale anului

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune jocuri pe telefon ale anuluiTelefoanele mobile sunt astazi principalele platforme de jocuri din lume. Acestea numar in miliarde si, in multe cazuri, utilizatorii fac uz ocazional de jocuri video.

Exista multi jucatori care doresc sa descarce jocuri gratuite pentru mobil care ii pot distra in multe momente de maxima plictiseala ale zilei. Click aici pentru inlocuire display iPhone.

De fapt, majoritatea jocurilor din zilele noastre au deja in sistemul lor jocuri gratuite pentru mobil fara descarcare, dar adevarul este ca, in majoritatea cazurilor, calitatea si cele mai bune titluri sunt in magazinele oficiale. In aceasta lista iti recomandam jocuri gratuite pentru mobil, astfel incat sa nu ai nici o problema in a te putea bucura de ele.

Jocuri mobile gratuite: cele mai bune pentru a descarca

Aceasta lista este de a descarca jocuri gratuite pentru telefoane mobile Android si iOS, toate acestea sunt accesibile prin magazinele oficiale pe dispozitivele care utilizeaza aceste sisteme de operare. Lista nu are nici un fel de ordine, toate sunt titluri excelente, asa ca descarca-le in functie de gusturile, genurile preferate etc.

Animal Crossing: Noi orizonturi

Multi jucatori se bucura in mod constant de oportunitatea de a-si putea crea propria insula pe Nintendo Switch, dar nu putem uita ca Animal Crossing are, de asemenea, o conexiune speciala cu dispozitivele mobile.

Toate datorita Animal Crossing: Pocket Camp, un titlu care nu numai ca ne permite sa cream o tabara care este visul tuturor jucatorilor, dar ne permite, de asemenea, sa obtinem premii unice pentru a le adauga obiectelor noastre New Horizons.

Mario Kart de turism

Daca vorbim despre jocuri de curse pentru mobil, fara indoiala pentru 2020 protagonistul principal va continua sa fie Mario Kart Tour de la Nintendo. Nu numai pentru calitatea si distractia pe care le aduce intotdeauna aceasta licenta arcade, ci si pentru continuitatea mare a evenimentelor pe care compania le face periodic.

Noi circuite, personaje si piese care sosesc etc. Daca esti un fan al instalatorului mustachioed, ai putea fi, de asemenea, interesat de Super Mario Run pentru mobil.

Fortnite

Este posibil sa vorbim despre unul dintre cele mai renumite jocuri online pentru telefoane mobile gratuite ale momentului, care trage milioane de jucatori nu numai pe aceste dispozitive, ci si pe console si PC. Versiunea mobila a acestui royale de lupta de 100 de jucatori permite jocul incrucisat cu Nintendo Switch.

Un joc masiv de actiune si fotografiere pe care toata lumea ar trebui sa stie si sa incerce daca doresc sa tina pasul. Daca iti place acest tip de jocuri, poti completa experienta cu alte titluri, cum ar fi Garena Free Fire sau PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Sa mergem cu Hearthstone: Heroes of Warcraft, pentru multi cel mai bun joc de carti de tranzactionare de la lansarea sa in 2014 si ocazional. Versiunea mobila este foarte bine adaptata si ramane la fel de captivanta ca intotdeauna.

Acesta devine un sprijin bun si comunitatea este larga, asa ca vom avea nici o problema in gasirea adversarilor. Desigur, jocurile pot fi destul de lungi, nu sunt o chestiune de 2 minute.

0 Shares
You May Also Like