Cele mai bune aplicatii care te ajuta daca ai anxietate

Cele mai bune aplicatii care te ajuta daca ai anxietate

0 Shares
0
0
0

Pentru a incepe sa va gestionati anxietatea, consultati acest top cu aplicatii pentru telefon care va pot ameliora simptomele. Nu uitati sa va puneti si huse telefon pentru a va asigura ca dispozitivele raman in siguranta.

Calm

  • Evaluare iPhone : 4,8 stele
  • Evaluare Android : 4,2 stele

Somnul este important pentru gestionarea stresului, dar este, de asemenea, unul dintre primele lucruri care devin o problema atunci cand va simtiti anxios. Somnul, meditatia si relaxarea sunt in mainile tale cu Calm, o aplicatie populara pentru atentie. Aceste meditatii ghidate sunt bune pentru incepatori si practicanti experimentati si aveti de ales atunci cand vine vorba de cat timp va puteti dedica aplicatiei in fiecare zi.

Calm ofera o functie de check-in a starii de spirit, care va urmareste pe tot parcursul zilei si pune la dispozitie un raport personalizat al starilor dvs. In versiunea gratuita, aplicatia ofera o cantitate limitata de exercitii ghidate si sunet meditativ pentru a ajuta la ameliorarea stresului.

Calm ofera, de asemenea, sunete naturale si povesti de somn pentru a va ajuta sa adormiti relaxat, dar este necesar un abonament pentru a accesa aceste caracteristici. Din fericire, puteti folosi perioada de incercare gratuita de 7 zile pentru a vedea daca abonamentul merita pentru dvs.

Colorfy

  • Evaluare iPhone : 4,7 stele
  • Evaluare Android : 4,0 stele

Colorfy este o carte de colorat pentru adulti adusa in domeniul digital. Cu o selectie de imagini si mandale din care puteti alege, sau optiunea de a incarca propriile schite de culoare, puteti petrece ore intregi intr-o stare de flux sau meditatie concentrata prin aceasta aplicatie.

Un studiu recent a aratat ca activitatea de colorat la adulti a contribuit la scaderea nivelului de anxietate la participanti, astfel incat sa atragi atentia asupra design-urilor frumoase. Aplicatia  te poate ajuta sa iti distragi atentia de la gandurile tale anxioase si sa fii mai calm.

In timp ce Colorfy ofera o mare majoritate a imaginilor de colorat gratuit, trebuie sa achizitionati un abonament pentru a avea acces la biblioteca completa de imagini. Cu toate acestea, Colorfy ofera o perioada de incercare gratuita de 7 zile, astfel incat sa o puteti incerca inainte de a cumpara abonamentul.

To Dare

  • Evaluare iPhone : 4,8 stele
  • Evaluare Android : 4,9 stele

 

Indrazniti sa va confruntati cu fricile, indiferent daca aveti de-a face cu anxietate, panica, ingrijorare sau insomnie. Aplicatia Dare va poate plimba prin inregistrari audio pentru a va ajuta sa stati confortabil cu anxietatea, mai degraba decat sa o evitati, o tactica care poate agrava anxietatea.

Ghidurile de pe ecran va ofera ceva de concentrat in timp ce respirati profund si ascultati sunete calmante ale naturii. Cu un abonament, puteti chiar accesa meditatie ghidata si exercitii pentru cei care au probleme cu somnul. Dare are, de asemenea, o perioada de incercare gratuita de 7 zile, astfel incat sa puteti testa aceste caracteristici inainte de a cumpara.

Nature Sound

Evaluare Android : 4,5 stele

Gandurile negative si framantarile sunt semnele distinctive ale anxietatii, dar puteti incetini, respira profund si va puteti lasa gandurile sa se linisteasca cu sunetele blande si cu privelistile naturii din aceasta aplicatie.

De la tunete si ploi la focuri trasnitoare si sunete de pasari si multe altele, exista ceva pentru toata lumea. Setati cronometrul aplicatiei pentru a se opri la un moment dat in timp ce plecati usor la culcare sau setati una dintre piese ca alarma de dimineata, astfel incat sa puteti incepe ziua cu un sunet linistitor.

Un studiu recent sugereaza ca ascultarea sunetelor naturii poate fi utila pentru a reduce stresul, astfel incat aceasta aplicatie poate fi o modalitate usoara de a va reduce anxietatea.

Majoritatea functiilor din aceasta aplicatie sunt gratuite. Dar, cu achizitii unice, puteti obtine acces la mai multe sunete.

Shine

  • Evaluare iPhone : 4,7 stele
  • Evaluare Android : 4,8 stele

Modul in care anxietatea este traita si exprimata poate fi diferit in functie de mediul cultural al cuiva. Aplicatia Shine a fost conceputa de femei de culoare pentru a raspunde anxietatilor specifice comunitatilor lor. Aplicatia ofera practici de meditatie, podcast-uri, o biblioteca audio imensa si forumuri comunitare, astfel incat sa puteti lucra la gestionarea anxietatii singur sau cu sprijinul altor persoane care au un simptome similare.

Shine necesita un abonament pentru a utiliza majoritatea functiilor din aplicatie, dar ofera zilnic inregistrari audio care stimuleaza starea de spirit si check-in-uri de recunostinta fara abonament. De asemenea, puteti utiliza o perioada de incercare gratuita de 7 zile inainte de a achizitiona un abonament.

Breathwrk

Evaluare iPhone : 4,9 stele

Daca aveti anxietate, probabil ca ati incercat un exercitiu de respiratie sau doua pentru a va ajuta sa va calmati. Aplicatia Breathwrk duce stiinta exercitiilor de respiratie si mai departe, organizand o colectie de exercitii de respiratie bazate pe obiectivul tau: adormirea, senzatia de relaxare, senzatia de energie sau atenuarea stresului. Aplicatia va ghideaza cum sa faceti fiecare exercitiu si va poate trimite memento-uri zilnice pentru a va aminti sa… ei bine, sa respirati.

Majoritatea exercitiilor de respiratie sunt complet gratuite, dar cu o mica taxa lunara, puteti accesa si mai multe exercitii si aveti acces nelimitat pentru a va urmari obiceiurile de respiratie pe tot parcursul lunii. Breathwrk are, de asemenea, cel mai convenabil abonament din lista si ofera o perioada de incercare de 7 zile inainte de a va inscrie pentru un abonament.

0 Shares
You May Also Like