CELE MAI BUNE 8 APLICATIE PENTRU COPII

CELE MAI BUNE 8 APLICATIE PENTRU COPII

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani s-a schimbat modul de educare si predare a copiilor. Si este ca noile tehnologii joaca un rol important in ambele sarcini. Copiii incep sa opereze dispozitive mobile de la o varsta frageda, iar culorile si miscarea ecranelor le atrag atentia.

Profitand de interesul pe care il au copiii pentru telefoanele mobile si tablete, au fost create un numar mare de aplicatii care, pe langa divertisment, le pot invata noi concepte si pot imbunatati unele dintre abilitatile lor. Unele dintre cele mai bune aplicatii pe care copilul le poate invata in timp ce se distreaza sunt urmatoarele:

  1. BabyRadio

Aplicatia pentru copii BabyRadio este un radio pentru copii cu un program cu muzica, povesti, retete de facut cu copii, jocuri de facut in familie etc. Cu aceasta aplicatie puteti asculta povesti si cantece de leagan, precum si videoclipuri relaxante sau jocuri muzicale. De asemenea, puteti viziona videoclipuri educationale, astfel incat cei mici din casa sa poata invata engleza intr-un mod distractiv.

  1. Chocolapps Arts Studio

Aceasta aplicatie va permite sa colorati si sa desenati folosind creioane colorate, borcane de vopsea si stampile. Este perfect pentru copii sa-si lucreze imaginatia si creativitatea. In plus, toate aplicatiile Chocolapps favorizeaza dezvoltarea copilului, contribuind la extinderea capacitatii lor de observare, concentrare si promovarea autonomiei lor.

  1. 1000 de aventuri

Copiii se pot bucura de o aventura interactiva. Este un joc-carte in care apar pirati, castele, cowboy, dinozauri, extraterestri, oameni de stiinta, animale etc. In plus, favorizeaza capacitatea asociativa, incurajeaza curiozitatea si explorarea mediului si imbogateste imaginatia.

  1. D5EN5: Instrumentele

Aceasta aplicatie are ca scop introducerea celor mici in lumea muzicii. Potrivit expertilor, muzica ajuta la dezvoltarea intelectuala a copiilor. In plus, aceasta aplicatie sporeste creativitatea si atentia copilului. Permite schimbul de experiente cu restul familiei si incurajeaza invatarea si stimuleaza abilitatile artistice si muzicale ale copilului. Apare o serie de personaje care arata diferitelor instrumente muzicale celor mici, astfel incat acestia sa invete sa distinga sunetele fiecaruia dintre ei.

  1. Tap Pet Doctor

Invatati copiii sa ingrijeasca si sa aiba grija de animale. Cu acest joc copilul poate ajuta 15 animale diferite, prin 30 de activitati simple.

  1. Caiete iBlonde

Caietele de hartie traditionale Rubio, dar in format digital, adaptate noilor tehnologii. Cu aceasta aplicatie, copiii vor putea face exercitiile intr-un format care le este mai atractiv si este o modalitate pentru ei de a invata si de a se juca in acelasi timp. Exercitii: adunare, scadere, inmultire, impartire etc. In fiecare notebook puteti rezolva mai mult de 20 de niveluri si debloca operatiuni secrete.

  1. Arta stralucirii

O aplicatie creata pentru a incuraja creativitatea la copii, va permite sa desenati obiecte luminoase care pot palpai ca si cum ar fi artificii.

  1. Cine a furat luna?

Aceasta este o carte interactiva pentru copii cu varsta de pana la 5 ani. Scris de scriitoarea britanica Helen Stratton-Would si ilustrat de artistul rus Vlad Gerasimov. In versiunea completa puteti gasi, de asemenea, jocuri si melodii originale si karaoke.

Se spune ca telefoanele si copiii sunt incompatibili si trebuie sa te prevenim ca atunci cand ai un copil riscul ca ecranul tau sa ajunga spart este mare. Din fericire exista inlocuire display iPhone X unde poti schimba ecranul rapid.

0 Shares
You May Also Like