Bradul de Craciun - un truc cu lumini pe care cu siguranta nu l-ai cunoscut

Bradul de Craciun – un truc cu lumini pe care cu siguranta nu l-ai cunoscut

0 Shares
0
0
0

Atmosfera de sarbatoare fara lumini, daca intrebi pe oricine, nu este sarbatoare. Instalatiile bine plasate in casa, la fel ca iluminatul, vor face orice spatiu magic. Le poti aseza in jurul usilor, ferestrelor, de-a lungul marginii peretilor, dulapurilor, dar ele se potrivesc cel mai eficient la un pom de Craciun, unde trebuie sa fie asezate perfect, ceea ce nu este deloc usor avand in vedere diferitele tipuri de brazi de Craciun de la BraziCraciun.net, straturile ascunse si nenumaratele optiuni de iluminare disponibile pe piata.

Din fericire, acest articol este aici pentru a te ajuta sa descoperi un truc care este garantat pentru a scoate in evidenta pomul si pentru a utiliza intregul potential al instalatiilor tale. Iti va lua putin mai mult timp, dar ai incredere, rezultatul este uimitor si exact asta vrei, nu?

Verifica luminile

Nu este nimic mai rau decat instalatiile sparte, uzate sau insuficiente pe care nu le-ai verificat inainte de instalare, deci trebuie sa repeti intreaga procedura. Deci, este important sa verifici mai intai ca toate becurile sau ledurile sa functioneze si pentru a te asigura ca ai suficiente lumini pentru bradul de anul acesta.

Exista o formula

Majoritatea expertilor sunt de acord ca sunt necesare 1000 de becuri pentru un brad standard de 1,50 m perfect iluminat. Un pom de trei metri ar trebui sa aiba 2000 de becuri si asa mai departe. Cu toate acestea, in niciun caz nu neglija latimea copacului. Daca este un copac cu adevarat larg, ar trebui sa folosesti mai multe instalatii.

Incepe de sus

Daca se incepe instalarea instalatiilor de Craciun de sus sau de jos este adesea o intrebare care ar putea fi discutata. Faptul este ca, daca incepi sa le plasezi din partea de sus, elimini posibilitatea excesului de lampi in partea de sus pe care nu le poti ascunde. In plus, varful copacului este semnificativ mai ingust decat baza, ceea ce inseamna ca ai nevoie de mai putine lampi care vor fi mai usor de aranjat pe partea mai bogata a bradului.

Aprinde baza

Deci, secretul unui brad bine luminat consta in chiar procesul de asezare a instalatiilor. Inainte de a incepe sa asezi instalatiile pe ramuri, trebuie sa luminezi trunchiul bradului incepand de sus in jos. Acest lucru va crea un alt strat suplimentar de lumini care va face arborele sa arate superb. Acest mic truc este un detaliu care face o mare diferenta.

Infasoara fiecare ramura

Dupa ce ati luminat baza, revin-o in partea de sus si plaseaza o serie de lumini in jurul varfului bradului. De aici, pune lumini in jurul fiecarei ramuri individuale de la baza spre exterior. Repeta acest proces spiralat in jurul intregului copac pana ajungi la capat.

In timp ce aceasta procedura iti va lua, fara indoiala, mai mult timp pentru a decora bradul de Craciun, rezultatul merita cu siguranta timpul si efortul. In plus, poti lasa cu usurinta un astfel de pom luminat fara decoratiuni.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…