Ce trebuie sa stiti cand cumparati un telefon Allview P6 Lite?

Ce trebuie sa stiti cand cumparati un telefon Allview P6 Lite?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stiti cand cumparati un telefon Allview P6 Lite?Daca este necesar sa renuntati la vechiul smartphone din diferite motive, atunci cu siguranta va puteti indrepta atentia spre un model Allview P6 Lite, in cazul in care va doriti un smartphone care sa aiba specificatii tehnice decente, si care sa faca fata cerintelor dvs. Daca veti opta pentru un asemenea smartphone si il veti echipa cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, si il veti pastra in husa, sansele ca dispozitivul sa nu aiba nevoie de o inlocuire display Allview P6 Lite sunt foarte mari.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest tip de telefoane, si veti vedea ce intrebari ii puteti adresa vanzatorului, atunci cand aveti neaparat nevoie de un asemenea dispozitiv.

Care sunt cele mai importante caracteristici tehnice ale telefonului?

Allview P6 Lite este un dispozitiv cu dimensiunile de 145 x 72 x 9,7 mm (5,71 x 2,83 x 0,38 in). Acest telefon are o greutate de 138 grame, o dimensiune a ecranului de 480 x 854 pixeli (~ 196 ppi densitate de pixeli) si o rezolutie a ecranului de 5,0 inci (~ 66,0% raport ecran-corp).

Dispozitivul este prevazut cu un procesor Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7, o placa grafica Mali-400, o memorie RAM 1 GB RAM si o memorie interna de 8 GB. Allview P6 Lite vine din fabrica cu sistemul de operare Android 5.1 (Lollipop).

Ce greutate are Allview P6 Lite? Cat cantareste un Allview P6 Lite?

Allview P6 Lite este un smartphone care are o greutate de 138 grame, 4.87 oz.

Care este procesorul (CPU) al Allview P6 Lite?

Allview P6 Lite este prevazut cu un procesor (CPU) Quad-core de 1,3 GHz Cortex-A7.

Cand a fost lansat Allview P6 Lite?

Allview P6 Lite a fost anuntat inca  din martie 2016, asa ca pentru utilizatorii pretentiosi acesta este deja un smartphone vechi. Cei care isi doresc un telefon decent insa, care sa poata fi folosit pentru a comunica cu persoanele dragi; si cei care nu au asteptari foarte mari de la un telefon mobil, cu siguranta isi pot indrepta atentia catre acest model de smartphone.

In ce culori este disponibil Allview P6 Lite?

Allview P6 Lite este disponibil in urmatoarele culori: Negru | Black / Brown.

Care este procesorul (CPU) al Allview P6 Lite?

Allview P6 Lite are un procesor (CPU) Quad-core de 1,3 GHz Cortex-A7.

Ce ecran are dimensiunea Allview P6 Lite?

480 x 854 pixeli (~ 196 ppi densitate de pixeli) este dimensiunea ecranului Allview P6 Lite.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care cu siguranta toata lumea trebuie sa le cunoasca atunci cand vine vorba despre alegerea unui asemenea smartphone, care poate sa faca fata tuturor cerintelor decente.

Ce memorie RAM are Allview P6 Lite de la Allview?

Allview P6 Lite dispune de o memorie RAM de 1 GB RAM.

Ce memorie interna are Allview P6 Lite of Allview?

Allview P6 Lite dispune de o memorie interna cu o capacitate de 8 GB.

0 Shares
You May Also Like