Prezentare Huawei P10

Prezentare Huawei P10

0 Shares
0
0
0

Prezentare Huawei P10
Telefoanele mobile sunt dispozitivele de care probabil avem cea mai mare nevoie, dat fiind faptul ca pot indeplini cu succes o multime de sarcini, incepand de la a ne permite sa comunicam, si continuand cu navigarea pe internet, vizionarea filmelor, iar exemplele pot continua.

Exista acum atat de multe aplicatii care pot fi instalate pe smartphone-uri, incat vrand nevrand, trebuie sa recunoastem ca suntem dependenti de aceste dispozitive, iar in aceste conditii dorim sa detinem smartphone-uri care sa faca fata asteptarilor.

Cei care isi doresc dispozitive care dispun de specificatii tehnice notabile la preturi atractive, isi pot indrepta atentia spre diferite telefoane Huawei, precum modelul P10 de exemplu.

Dimensiunea si greutatea Huawei P10

Carcasa Huawei P10 are o latime de 69,3 mm, o lungime de 145,3 mm, si o grosime de 7 mm. De asemenea, dimensiunea ecranului este de 5,1 inci, in timp ce dispozitivul cantareste 145 grame.

Afisaj Huawei P10

Huawei P10 are un ecran IPS-NEO LCD cu o rezolutie de 1080,0 x 1920.0. Comparativ cu telefoanele inteligente similare care au fost scoase pe piata de catre alti producatori, ecranul sau este relativ frumos si afiseaza imagini grozave chiar si in momentele in care dispozitivul este aproape, cum ar fi atunci cand il utilizati pentru VR.

Ecranul Huawei P10 poate afisa imagini si videoclipuri destul de viu. Acest lucru este excelent pentru a va bucura de videoclipuri si jocuri in mod dinamic. Are un ecran foarte frumos.

In general, Huawei P10 afiseaza caractere si imagini in dimensiuni usor de vazut. Prin urmare, se poate spune ca este mai mult decat adecvat pentru utilizari precum cautarea pe Internet si mesagerie.

Durata de viata a bateriei Huawei P10

Huawei P10 are o capacitate a bateriei de 3200 mAh, la fel ca a multor smartphone-uri care fac parte din acelasi segment de piata. De fapt, tinand cont ca multe telefoane au inca baterii de doar 3000 mAh, putem spune ca acest telefon Huawei nu sta rau nici la capitolul baterie.

Capacitatea de procesare a Huawei P10

Huawei P10 foloseste procesorul HiSilicon Kirin 960 cu 2,4 GHz + 1,8 GHz × 8 (OctaCore). Capacitatea de memorie este de 4 GB. Cu un procesor cu performante destul de ridicate, are capacitate de procesare deasupra telefoanelor inteligente normale.

Pentru utilizatorii care au asteptari decente de la telefon, acesta va functiona fara probleme, si nu ar trebui sa existe cazuri in care datorita performantei sau mai bine spus datorita lipsei performantei, utilizatorii sa fie dezamagiti.

Camera foto Huawei P10

Huawei P10 are o camera din spate cu 20 MP, suficienta pentru a face poze clare si frumoase, in timp ce camera foto principala de 8 MP, este de-asemenea suficienta pentru a face selfie-uri reusite.

In concluzie, pentru persoanele care au asteptari decente de la un smartphone, cu siguranta acest model de la Huawei poate fi alegerea potrivita. Cei care isi doresc insa dispozitive mai performante, isi pot alege alte telefoane Huawei, care dispun de specificatii tehnice superioare, insa care vor avea preturi mai mari.

0 Shares
You May Also Like